Hopp til hovedinnhold
KENDRICK I MOLDE - MER HER - A$AP ROCKY I OSLO - MER HER (HÅVARD JØRSTAD, MARIUS BECK DAHLE)

A$AP Rocky: – Kendrick Lamar røyker crack

KENDRICK I MOLDE – MER HER – A$AP ROCKY I OSLO – MER HER (HÅVARD JØRSTAD, MARIUS BECK DAHLE)

Geografi er viktig i rap, og hip-hop-hovedstaden New York er en gjeng stolte motherfuckers. Derfor blir mange støtt av at Compton-gutten Kendrick Lamar kaller seg «kongen av New York». Kanskje spesielt fordi ikke New York har fostret en ny, svær rapstjerne på årevis. Muligens med unntak av A$AP Rocky.


Så hva synes Harlem-sjefen om K-Dots majestetiske påstander på «Control»?

– Den «king of New York»-shit’en… du må røyke crack, du er gal, sier A$AP Rocky til Funkmaster Flex hos Hot 97 i snutten nedenfor, for så å fortsette breialt, med sin soloalbumaktuelle partner A$AP Ferg ved sin side.

– Jeg har en kåk i L.A., og jeg gjør konserter på de samme stedene (som Kendrick), hvis ikke på større steder. Jeg kommer ikke til å si at jeg er kongen av L.A, men jeg kunne gjort det. I det minste så bor jeg der.

Fortsetter nedenfor A$AP Fergs nye solodebut Trap Lord:

Den 24 år gamle norgesvennen understreker at han synes (også norgesvenn) Kendrick er «en av de mest talentfulle i hans generasjon», og at han ikke skjønner hvorfor rappere hisser seg opp fordi Dr. Dre-artisten sier navnet deres – og fordi han ikke sier navnet deres – på låten.

– Folk er pissed fordi de ikke ble nevnt. Jeg rettferdiggjør ikke en dritt, (men) rap er rap. (Kendrick) sa ikke noe om noens mor, han vil ikke ha trøbbel. Han sa dette er folka mine og jeg vil fortelle alle at dette handler om konkurranse. Hva er problemet? (…)

På Big Sean-låten sier Kendrick at han er den beste rapperen i live,
sammen med Jay-Z, Eminem, Andre 3000 og Nas, mens rapperne Kendrick Lamar sier han forsøker å begrave på «Control» er A$AP Rocky, J-Cole, Big K.R.I.T., Wale, Pusha T, Meek Mill, Drake, Big Sean, Jay Electronica, Tyler, the Creator og Mac Miller.

Hør det sinna, sjukt lange verset her!


Se også: Var Kendrick Lamar for hard?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer