A$AP Rocky «forklarer» den grove Rita Ora-linjen

30. mai 2015 kl. 00:00
MR. DON'T KISS & TELL A$AP ROCKY MED SIN ONE NIGHT STAND RITA (INSTAGRAM)
MR. DON’T KISS & TELL A$AP ROCKY MED SIN ONE NIGHT STAND RITA (INSTAGRAM)

Rita Ora får gjennomgå på A$AP Rockys «Better Things», som kom ut sammen med hans album denne uken. Rapperen kaller sangeren en bitch og forteller at hun utførte oralsex på ham, før han kastet henne på dør. Deretter skal hun ha snakket om det i etterkant.

– I swear that bitch Rita Ora got a big mouth / next time I see her might curse the bitch out / kicked the bitch out once ’cause she bitched out / spit my kids out, jizzed up all in her mouth / and made the bitch bounce.
– Jeg var i et annet forhold da jeg (hadde sex med henne), så hun gjorde at jeg fikk masse trøbbel. Det er en gammel låt, og jeg burde ha tatt det bort, sier Rocky til Hot 97.– Det er ingen big deal, for (Rita) er jo ikke den eneste popsangeren som har blitt «jizzed» på. Slik er livet… (Men)
I don’t kiss and tell. Jeg er ikke den første rapperen hun har vært med, og hun er ikke min første popjente.Rocky, som nylig fortalte at han har
ligget med ni kvinner på én kveld, mener at Roc Nation-stjernen plapret.– Hun hadde en stor munn og jeg fikk trøbbel. Alt jeg vil si er at hvis du holder på med meg;
don’t kiss and tell; bare hold kjeft neste gang!Rita har ennå ikke kommentert dissen.Fun fact: Da 26-åringen fra Harlem datet Ritas venninne
ble med ham til Norge juni 2013, og spiller i hans kommende debutfilm Dope.


Tidligere i år døde A$AP Mob-mentor A$AP Yams av en overdose, og Rockys nye album har mye relativt positiv narkoprat.– Jeg vil ikke forkjempe dopmusikk, men dop har alltid hatt sin plass i A$AP, sier Rocky til radiostasjonen.


– «Purple Swag»… Vi snakket om å ta «lean», vi snakket om weed. Jeg har ennå aldri tatt coke, molly eller ecstasy, men jeg har tatt hard narko som sopp og LSD. Det er det jeg foretrekker.
Hør A$AP Rockys At.Long.Last.A$AP her