Hopp til hovedinnhold
Og vice versa.

A$AP Rocky ♥ Norge

For å starte litt negativt: Da A$AP Rocky spilte på Øyafestivalen i fjor, rappet han over sin egen vokal fra plate.

Det samme gjorde han i natt, under sin første klubbkonsert i Norge, nærmere bestemt et veldig utsolgt Sentrum Scene. Når det er sagt; 24-åringen fra New York er en såpass stor entertainer, med nok karisma og personlighet – og sertifiserte stjernekvaliteter – at man etterhvert vente seg til «singback’en».

Sørstats-jacker’en Lord Flacko har definitvt swag på one hundred thousand trillion. I Oslo iført en jæla snasen Coogi-sweater (♥ Biggie Smalls ♥), artig nok kombinert med korte shorts og hvit cap. Det var dog ikke bare looks som tilfredsstilte fansen (håpfulle jenter på første rad, og fulle snowboardere og partysvensker rett bak), far serverte også en raus miks med materiale fra debutalbumet Long. Live. ASAP og gjennombruddsmixtapen Live. Love. ASAP (og var til og med innom A$AP Mob-tapen Lords Never Worry).

Samtidig var det tydelig at Rakim alias Rocky var begeistret over det norske, sjukt oppspilte publikummet. Da shortsen holdt på å falle av, spurte han salen om noen kunne låne bort et belte, som straks suste opp på scenen. «Åh, beltet er Gucci? Tusen takk… selv om Gucci er litt played out», humret rapperen mens han tok på beltet (som han leverte tilbake på slutten av konserten). Senere ble en haug av folk invitert opp på scenen, for så å stagedive. Selv jentene gav gass og fløy ut fra scenen. Dessverre flyttet publikum seg så hun ene gikk rett i gulvet, noe som gjorde at A$AP Rocky stanset musikken for å sjekke om det gikk bra.

Etter at Sentrum Scene hadde fått blant annet «Goldie»…

… «Purple Swag», «Pussy Money Weed (All I Really Need)» (som jentene sang med på), «Wild For The Night» og «Peso», satte Harlem-hunken hele Sentrum Scene på hodet med «Fuckin’ Problems», for så å selv scenestupe ut i salen.

Gled deg til å se den selverklærte pretty motherfucker’en på Hovefestivalen.

Se bildene nedenfor.

OPPDATERT: Se A$AP Rocky lange ut mot noen i publikum som ikke visste hvordan de skulle oppføre seg… på ca. 8:40:


(Fun fact 1: A$AP Rocky hadde med seg modellkjæresten Chanel Iman, som på slutten stod og skinte i bakgrunnen. Fun fact 2: Den koreansk-afrikansk-amerikanske 22-åringen ble angivelig muggen da et par Oslo-homegirls ble invitert inn på A$AP Rockys turnébuss etter konserten.)
Se bildene fra showet:


 

 

 


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


(HÅVARD JØRSTAD)


Se også: 730 brekker ned A$AP Rockys debutalbum

Les mer