Hopp til hovedinnhold

A walk in the park

.. Det var det Mini sa det skulle bli, og det ble det jammen.Snakker om NRJ In The Park. Har jo vært meget nervøs de siste dagene. Men det gikk jo strålende! Tror jeg må begynne å gi meg selv litt mer cred og stole mer på meg selv. Så slipper jeg alt det stresset i forkant!Dagen startet bra med at dyktige Stephan Ulvlund Øien kom og fikset sminken og håret mitt. Jeg ble kjempe fornøyd! (se bilder under).Da jeg kom opp på Ekebergsletta møtte jeg Mini Jacobsen for første gang. Vi var ganske enige om ting angående manus og det som skulle skje på scenen, så det var digg. Fikk kjempe god kjemi, så det var lett å ta det med seg ut på scenen. Profesjonelle mennesker er rett og slett VELDIG digg å jobbe med.Koste meg virkelig i går altså. Alle var bare i kjempe godt humør, og showet gikk knirke fritt. Ehm bortsett fra en ting da..Jeg skulle ut å introdusere Maria Haukås Storeng. Jeg løper ut og begynner å prate, men har ikke lyd i mikken. Alle ser på meg og jeg står å peker på mikken min. Da starter plutselig et innslag på storskjermene på scenen. DAMN. Da var det jeg som ikke hadde sjekket kjøreplanen nøye nok da vettu… Og jeg bare faen hva gjør jeg nå… Alle så jo bare dumt på meg liksom. Så jeg satt meg ned på scenekanten og dinglet med bena da.. Helt til jeg ser at produsenten viser tegn til meg om at dette storskjern-innslaget var i fem minutter!! Ble litt lenge å sitte å dingle med bena i fem min. Så jeg reiste meg opp og tok en moonwalk bak scenen igjen.Her kommer mine egne bilder fra gårsdagen. Får nok flere bilder fra scenen osv etterhvert.Bildene fra Afterpartyet kommer senere i dag 🙂

Stephan doin his thang 🙂

Resultatet!

Ikke hver dag jeg ser sånn ut for å si det sånn…

Backstage på Ekebergsletta. Bjørn Johan Muri.

Christian Ingebritsen er hard på posen!

Alexiosos

Ben og Mini

Dreamteam!

MIIIN mik. Tok den med meg hjem.

A1 på scenen. Masse folk!

Anine Stang med entourage.

Robin, Bugge og Andy North

Verdens skjønneste gutter! Disse gjorde en kjempe jobb med å offisielt åpne Norway Cup

Erik Thorsvedt og Mini forbereder seg backstage. Samsaya i bakgrunnen.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer