Hopp til hovedinnhold
(FAKSIMILE ELLE/MARIANO VIVANCO)

A̶n̶s̶i̶k̶t̶e̶t̶ ̶m̶i̶t̶t̶ – Forholdet mitt til Chris Brown er uknuselig


(FAKSIMILE ELLE/MARIANO VIVANCO)

Till death do us part… unless you get smart. (Neida.)

Rihanna pryder sin kritikerroste River Island-kleskolleksjon. Men basert på sitatene Elle har sendt ut, virker bladet mest fornøyd med delen av intervjuet hvor den fashion-tynne barbaderen snakker om sitt on/off-forhold til Chris Brown. Som nå er on igjen.

Ifølge Rihanna går det superbra.

– Nå som vi er voksne kan vi gjøre dette riktig. Vi er takknemlige for å ha fått en fresh start. Akkurat nå er det akkurat det vi ønsker, et veldig bra vennskap som er uknuselig.

Men Ris ansikt er som kjent ikke helt uknuselig, og hun er difus når hun svarer på spørsmål om hvorfor hun bestemte seg for å gå tilbake til mannen som banket henne.

– Jeg har mine egne grunner. Veldig, veldig private grunner. Veldig personlig. Når alt kommer til alt, så kjenner jeg ham… Man får ikke følelsen (av evig kjærlighet) med alle, så når man har det så vil man ikke gi slipp på den. Jeg vil definitivt si at han er den jeg har et slikt forhold til.

Gjør denne innstillingen at hun indirekte aksepterer volden?

– Nei, jeg har aldri «akseptert» dette! Jeg aksepterer aldri noe som er galt. Det som er galt er galt, uansett hvem som gjør det og slik er det bare.

25-åringen, som på Instagram veksler mellom weed-bilder og Bibel-sitater, kommer i religiøs stemning når hun får spørsmål om barn og ekteskap.

– Skal jeg si dette? Jeg vil sannsynligvis få et barn… Hvem som blir faren kan jeg ikke si. Det er opp til Gud.

Video fra Elle-shooten i Paris med den peruanske fotografen Mariano Vivanco:


Se også:
Topp 25 Instagram-bilder: Rihanna 25 år!


PS: Video av Chris Brown på krukka i downtown Oslo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer