Hopp til hovedinnhold
CHRISTINA AGUILERA I KAMPANJEN FOR SIN PARFYME INSPIRE (PROCTER & GAMBLE)

Burlesk filmdebut for popstjerne

Ved flere anledninger har Christina Aguilera fått lage yppig show iført mye sminke og lite klær, men den amerikanske popstjernen har ennå ikke debutert som filmskuespiller.

Et gig hun lenge har hatt på ønskelisten.

Ifølge Variety får 28-åringen heldigvis viljen sin via Burlesque, hvor hun spiller en ambisiøs jente med en stor stemme som flytter fra bygda til Los Angeles og får suksess innenfor den seksuelt utfordrende underholdningssjangeren burlesk.

Aguilera har tidligere gjestet en episode av Beverly Hills 90210 og har en av stemmene i Shark Tale sammen med sin filmhelt Angelina Jolie.

Planene om Burlesque ble annonsert allerede i 2007 (da uten Xtina) og har i etterkant fått mange manusforandringer takket være Diablo Cody (Juno).

Steve Antin, passende nok broren til Pussycat Dolls-grunnlegger Robert Antin og kjendisfrisøren Jonathan Antin, skal stå for regien.

Christina Aguilera, Pink, Mya og Lil’ Kim fra soundtracket til Moulin Rogue

(Saken fortsetter nedenfor.)


Prosjektet beskrives som en moderne versjon av Liza Minnellis 1972-klassiker Cabaret, men negative bloggere har allerede spådd at Aguileras kommende filmdebut blir Tyra Banks’ Coyote Ugly møter Lindsay Lohans stripperfilm.

Filmselskapet Screen Gem nyter i disse dager suksess med Beyonce-thrilleren Obsessed, selv om anmeldelsene var under midt på treet.

– Beyonce, du var så bra, så hvorfor ødelegger du alt?

Christina, som i fjor fikk sitt første barn, starter innspillingen av Burlesque i januar, og ønsker å slippe sin fjerde plate til høsten.

Den platinablonde latinapiken beskriver sin nye musikk som electropop.

Se henne tolke Halle Berrys største flopp.

Les mer