Hopp til hovedinnhold

WHOA! Mars-høyde med Bruno i Oslo Spektrum!

FYRVERKERI-FAR (HÅVARD JØRSTAD/WARNER)

Det ble både trangt, klamt og himla god stemning under den gigantiske diskokulen i Oslo Spektrum lørdag kveld. Bruno Mars og hans pågående Moonshine Jungle-turné leverte så til de grader, og alle fra kids på 10 til cougars på 50 koste seg skakke til 28-åringens lekre hit-katalog. Selv blant sitteplassene ble det viftet og veivet med armer og smarttelefoner, og Spektrum har vel sjeldent vært så svett og sexy på en frossen novemberdag. Bruno og bandet The Hooligans gjorde rett og slett en av årets beste konserter på norsk jord, med en salig blanding av sjuk musikalitet og (en tilsynelatende ektefølt) spilleglede.
 
I tillegg til gråtkvalt allsang under «Just The Way You Are» og «Locked Out Of Heaven», vanket det også råflotte coverversjoner av både Ginuwines udødelige «Pony» og R. Kellys «Ignition». Stas!
 
Vi overhørte to setninger i salen som oppsummerte superkonserten ganske bra: 
 
Rocka gæmlis: – Jeg tror det er sånn det hadde vært å se Elvis hvis han var stjerne nå


 


Ung babe: – Babymaking music! Nesten så jeg ble gravid!
 
Vår eminente fotograf Håvard Jørstad var den eneste i Europa som fikk ta bilder av den blide popstjernen, og Bruno satt sammen med Håvard og drakk øl og gikk gjennom bildene etter konserten. <3
 


♥ @ «Great pics, Håvard!»
 

(Bilder under.)

Blid Bruno på Norgesbesøk:

(HÅVARD JØRSTAD/WARNER)

(HÅVARD JØRSTAD/WARNER)

(HÅVARD JØRSTAD/WARNER)

(HÅVARD JØRSTAD/WARNER)

(HÅVARD JØRSTAD/WARNER)
 

Les mer