Hopp til hovedinnhold
KATY PERRY (CAPITOL/EMI)

Katys ulykkelige kjærlighet

Platen til Katy Perry, One Of The Boys, er stort sett en leken og uhøytidelig affære, men kommende singel, «Thinking Of You», handler om seriøs kjærlighet.

Den første versjonen av musikkvideoen, som 24-åringen laget før sitt gjennombrudd, endte med en blodig mann i køya, dog med et smil fra hovedpersonen. Det nye klippet, som hadde premiere lille julaften, er også skjebnesvangert, men episk sammenlignet med originalen og med en helt annen historie.

«Thinking» er regissert av Melina, som har hatt en hektisk måned med Beyonces divanykker. Katys elskede spilles av den 26 år gamle skuespilleren Matt Dallas fra TV-serien Kyle XY.

Videoen til Katy Perrys «Thinking Of You»:


Nyheten om at Katy Perry og kjæresten Travis McCoy fra gruppen Gym Class Heroes hadde forlovet seg under et opphold i Paris, gikk sin seiersgang verden over i forrige uke, takket være en New York-avis’ anonyme kilde. 
Katy avkreftet det hele med et kjapt innlegg på sitt nettsted, med overskriften «From the horse’s mouth»:
IKKE forlovet! Men takk for gratisoppslagene, New York Daily News! Dere burde faktasjekke kilden før dere sprer verdensomspennende nyheter på den måten. God jul!

Apropos Katy Perry, gutter og musikkvideoer: Matt Dallas i videoen overfor har tidligere spilt mannen til Mischa Barton i James Blunts «Goodbye My Lover». Barton fikk nylig æren av å toppe listen over årets beste nakenscener.

Les mer