Hopp til hovedinnhold

Se Britneys bra boost

Det var sikkert mulig å få en bra deal på reklamespottene på Video Music Awards-direktesendingen på MTV i Norge, ettersom den startet klokken 2:00, men kanalen er elskverdige nok til å sende det store showet i reprise. Også på nett.

Nedenfor kan du se noen av liveinnslagene.

Amerikanske MTV jobbet hardt med å få Britney til å spille på årets VMA, etter fadesen i fjor, og det så lyst ut et øyeblikk. Men hun sa nei.

Til neste år skylder hun dem dog en tjeneste, ettersom hun likevel vant alle prisene hun var nominert til: Beste video av en kvinnelig artist, årets video og beste popvideo for «Piece Of Me».

Superbad-supergutt Jonah Hill hjelper Brit-Brit å slappe av før showstart. MTV.com: Se det her.

Gullmånemennene fikk hun av Jamie Foxx, Paris Hilton og Kobe Bryant: En laidback Britney får pris av Jamie.

Rihanna har fått kritikk for å ikke klare å synge rent utenfor studio, men hun klarte det nesten da hun fremførte hitsingelen «Disturbia». Popstjernen har den siste tiden holdt det litt rock’n roll, og hun blandet inn litt av The White Stripes-nyklassiker «Seven Nation Army»: Rihannas opptreden.

Kanye West fremførte sin nye Coldplay/T-Pain-singel: «Love Lockdown».

Pink har fått en lynrask hit med sin nye «So What», og tok det til gatene. Hvis dette var live, var det sprekt gjort. Egentlig også hvis det «kun» var live on tape: Pink er en rockestjerne.

Lil Wayne kjørte like så godt rett på baris, med Bloods-skjerfet hengende og med ekstremt lekker Leona Lewis-hjelp på «Don’t Get It»-splitt med psychomonsteret «A Mili» og festlige «Got Money»: Weezy F. Baby (T-Pain er også bedre med studiohjelp.)

I Norge har T.I. foreløpig aldri hatt en singel eller et album på VG-lista, men i USA er han naturligvis the shit, og ATL-kongen tok naturligvis sin nye, svette «Whatever You Like», som er nummer 1 i USA: T.I. på VMA del 1.

Hans neste singel «Live Your Life», produsert av Just Blaze, får utrolig nok boost via moldovisk O-Zone «Dragostea Din Tei» og Rihanna-oppsving: T.I. på VMA del 2. Dette bør også bli en stor hit for Tip, kanskje mest på grunn av RiRi. (Og O-Zone!)

Bandet Paramore har holdt på i mange år, men har fortsatt omtrent like få norske fans som T.I.: Tennessee-poprock med femi vokal.

Ammende Christina Aguilera kommer med et greatest hits-album som julepresang, med den nye singelen «Keeps Gettin’ Better». På sitt forrige album gikk hun old-school, nå er det fremtiden som gjelder: Christina Aquileras første opptreden etter fødselen.

Lil Wayne vil også være rockestjerne, og ble med da Kid Rock tok sin «All Summer Long», som er den mest spilte låten på norsk radio nå: Sørstatsboost via midwest-veteran.

Norske Ida Marias amerikanske ufavoritt Katy Perry tok selvfølgelig «I Kissed A Girl»: Litt av Katy.
Men Madonna holder tonen bedre som jomfru enn vesla: Snippet fra «Like A Virgin».

Britneys vinnervideo til hennes nest nyeste singel, «Piece Of Me», produsert av svenske Bloodshy & Avant:


Les mer