Hopp til hovedinnhold

– Beyonce er en veldig god maler

Etter litt feedback, skjønte Adressa.no at de jaggu ikke bare satt på bilder av Jay-Z på Værnes. De hadde også snapshots av Beyonce som kom ut av Hovas privatfly, og avisen var kjapp med den sexy oppdateringen av saken.

Ordet på Trondheims bransjegater er at Shawn Carters kone ikke var helt etter promoplanen, og at han antakelig avlyser de fleste intervjuene for å bolle seg med B. (Oppdatert: Feil. Han har satt av en time til fem norske intervjuer, som skal gå etter planen.)

Jay-Z’ eneste kommentar til pressen så langt er et flott svar på spørsmål om hvordan det føles å endelig få besøke Trondheim:

– It’s fantastic…

Adressa skriver at Britannia Hotell er «følgets crib», og har videosnutt av deres ankomst.

Kommer Beyonce ut på teltscenen i Dødens Dal i kveld?

730s spådom: Nei.

Arrangørene ønsker ikke å fortelle hvor mange billetter som er solgt, men minner om at det er flere igjen.

(Fortsetter nedenfor.)


Beyonce er for øvrig årets kvinne, ifølge Billboard, som putter henne på omslaget, men som ikke har fått snakke med stjernen.

Managerpappa Matthew Knowles forteller bladet at han ikke kan forutsi datterens fremtid, men at han håper 28-åringen ikke kommer til å jobbe like hardt som hun gjør nå (sure), og at hun kommer til å satse mer på maling.

– De fleste vet ikke dette, men hun er en veldig god maler.

Trondheims stolthet Mikkel S. Eriksen, som skal ha anbefalt Bartebyen for Jay, sier til Billboard at han synes det var flott at hun i 2006 tok sjansen på deres «Irreplacable».

– Det var en stor risiko, fordi sangen hørtes veldig annerledes ut enn det som foregikk på den tiden, og var annerledes enn resten av albumet. Jeg tror ingen av oss visste at det ville bli en av de største låtene i hennes karriere.

I fjor kåret Billboard ironisk nok Ciara til årets kvinne. Cicis nyeste album har ikke blitt en suksess, til tross for Justin Timberlake-drahjelp. Les her.

Se bilder av Jay-Z i Norge

Beyonces tredje soloalbum I Am… Sasha Fierce tok 2. plass i Norge, og lå på VG-lista i 32 uker.

Videoen til hennes nyeste singel, Jim Jonsin-produserte «Sweet Dreams»:

Les mer