Hopp til hovedinnhold
SOPHIE, HERMAN OG KENDALL HAR ALLE MER ELLER MINDRE SKJULTE TALENTER (INSTAGRAM)

9 kjente fjes med skjulte talenter

Grunnen til at (de fleste) kjendiser er kjendiser, er at de er ekstra talentfulle innenfor et gitt område – men noen av dem sitter også på skjulte talenter.

Vi har samlet ni kjente fjes fra inn- og utland som imponerer, dog i varierende grad, med ukjente ferdigheter. Njut!

Sophie Elise Isachsen

Hele Norges Sophie Elise har ikke bare ett skjult talent, men flere; i 2017 blogget hun om at hun spiller trommer, i fjor avslørte hun via Instagram at hun er Alias-geni, og samme år fortalte hun til Infinitum Movement at hun har jysla god detaljhukommelse.

Vi vil dog trekke frem at harstadværingen har blått belte i taekwondo som aller gøyest.


Emma Roberts

American Horror Story og Wild Child-stjernen innehar listens desidert mest creepy talent. Se skuespillerinnen imitere en gråtende baby på ubehagelig realistisk vis:


Jennifer Lawrence

Dronningen av #relatable havner ei øverst på listen over de mest eminente skjulte kjendistalentene, men gøy er det lell? Titt på J-Law som mimer:


Kendall Jenner

Kendall kan mer enn å posere foran kamera og gå nedover catwalken, forstås. 23-åringen har ved flere anledninger vist frem sitt skjulte talent; nemlig å lage fuglelyder. Høres lunkent ut, men verdt en titt/lytt!

(Bonus: I dette klippet får du også se Stevie Nicks, Andrew Garfield aka Spider-Man og Taylor Lautner skinne.)


Justin Bieber

Justin Bieber er flink til det meste, og jaggu kan ikke den nygifte 25-åringen løse Rubix-kube på par minutter også. Se sterk prestasjon (som dog er klippet noe mistenkelig) i James Cordens Carpool Karaoke fra 2015:


Lupita Nyong’o

Oscar-vinner Lupita Nyong’o, kjent fra 12 Years a Slave og Black Panther, lærer deg «african finger snap» via Vogue. Løkke tell:


Herman Tømmeraas og Cengiz Al

Herman Tømmerås og Cengiz Al, henholdsvis Chris Schistad og Yousef Acar i Skam, er begge dansere. Vær så god for snutt av guttene i lystig lag (Herman i grå lue, Cengiz i hvit caps):


Cara Delevingne

Cara Delevingne var en av verdens mest suksessfulle modeller da hun i 2015 bestemte seg for en ta en pause – for å satse på en karriere foran filmkameraene i stedet. I dag gjør hun begge deler, men posering og skuespill er langt ifra det eneste briten kan. Hun er også sanger og låtskriver, og hun beatboxer.

Hei, hvor det går.


Dakota Johnson

Prisen for mest lol + sjarmerende talent går til den kvinnelige halvdelen fra snuskhummeriet Fifty Shades of Grey, Dakota Johnson. Herreguri, så søt?

Se også: Ariana Grande trodde sjuk rekord var spøk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer