Hopp til hovedinnhold
(HÅVARD JØRSTAD/730) 

730s største Belieber oppsummerer det drøye døgnet

(HÅVARD JØRSTAD/730) 


Alle bilder av Justin Bieber: Håvard Jørstad 

Alle har vel fått med seg hva som skjedde under Justin Biebers intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo går kveld. Justin stormet frustrert av scenen etter kun å ha fremført en låt på intimkonserten som var en del av en lengre promotur hvor Oslo var siste stopp.

Før dette hadde popstjernen overrasket en skoleklasse, tatt bilder med elevene og vært en tur innom en skatehall. Alt så ut til å ligge til rette for en fin konsert og en bra avslutning på en vellykket promotur, med en glad Justin Bieber.

Saken fortsetter under


Da innspillingen av Senkveld begynte følte jeg det var tydelig at Justin mer enn noe annet ønsket å fokusere på musikken. Jeg fikk inntrykk av at Justin var lei og sliten, men gjorde en særdeles god innsats i å gi Thomas og Harald det de ba om. Etter noen typiske spørsmål om det nye albumet ba de han om å være programleder, som han gikk med på uten at det virket som om han ble mer komfortabel. Etter dette fulgte de opp med å høre om han ville ta sit-ups, som han også gjorde.

Da den lille treningsøkten var over fikk Justin endelig sunget. Han fremførte «What Do You Mean» akustisk og det var helt nydelig! Til tross for at han selv mente at han sang dårlig, grunnet sykdom. Justin fulgte opp med «Hold Tight» som for meg var kveldens høydepunkt. Helt nydelig! Han blir spurt om han vil være programleder igjen, men avslår pent. Han vil heller synge og det er ingenting som gleder meg mer!

Saken fortsetter under

Justin fremfører «As Long As You Love Me» Senkveld, og stemningen er fantastisk. Etter noen forsinkelser er det endelig duket for den ekstremt eksklusive intimkonserten, og Justin åpner med en sinnsykt kul fremførelse av «Boyfriend».

Alle vet hva som skjedde etter det og jeg synes hele situasjonen var trist. Ingen hadde ønsket at det skulle skje og kanskje minst av alle Justin selv, men han er et menneske som alle andre og få kan vel forstå hva slags press han er under til en hver tid.

Saken fortsetter under

Noe som også er ganske trist er hvor unyanserte omtalene av denne kvelden har vært. Det er nok mange grunner til at det gikk som det gikk, og det er kanskje ikke er så lurt å ha verdens største popstjerne så nærme fansen at de i det hele tatt kan ta på han.

Kanskje er han kjørt litt for hardt etter det som har vært et veldig tøft år for han? Det er i hvert fall ikke så enkelt som at Justin er en «fuckboy» eller at hysteriske fans ikke klarer å holde fingrene av fatet. Og så snakker vi heller ikke om en utsolgt konsert i Oslo Spektrum eller Telenor Arena, men en intimkonsert i forbindelse med en ren promotur, der en stor del av publikum var spesielt inviterte bransjefolk og resten hadde vunnet en konkurranse.

Saken fortsetter under


Justin tok likevel bilder med fans på Gardermoen i går kveld, og det gode humøret han skal ha hatt under dette møtet tyder i alle fall på at han er svært glad denne turen er over. Jeg håper Justin får den velfortjente pausen han trenger og kommer tilbake bedre en noen sinne! <3

Bonus: Vi tok en kort prat med en av de heldige som møtte Justin på Gardermoen etter den avlyste konserten. 

Shopanan Muthurajah (20) fra Oslo 


 

(PRIVAT)

Hei Shopanan, grattis med bildet! Var du på konserten også? 

–  Jeg var ikke på konserten, jeg hadde dessverre ikke billetter. 
Når og hvorfor bestemte du deg for å reise til flyplassen? 
– Jeg hadde veldig lyst til å møte han igjen (møtte han i 2012), så planen var egentlig å kjøre etter han. Vi ante ikke hvor han skulle kjøre, så vi kjørte etter han. Vi endte til slutt på Gardemoen. 
Hva sa Justin til dere, og hvordan var humøret hans? 
– Vi fikk ikke snakket med han, men jeg spurte om han husket meg fra 2012, viste han bildet. Tror han faktisk sa «oh, last time». Etter det som skjedde på Chateau Neuf så forventet jeg egentlig ikke et bilde med han. Men han tok det veldig profesjonelt og tok seg tid til oss. Så humøret var vel på plass.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer