Hopp til hovedinnhold
730.no ansetter
(Def Jam/UMG)

730.no søker skribent ✍🏼

730.no utvider!

Vil du jobbe med 730.no?

Er du flink til å skrive og godt oppdatert innen det 730.no dekker?

Nettstedet 730.no startet i 2008 og er nå Norges største frittstående plattform for popkultur rettet mot unge lesere.

Vi søker en dyktig skribent med engasjement for norsk og internasjonal popkultur, som også er erfaren med sosiale medier som Instagram og TikTok. Det er ekstra flott hvis du kan lage og redigere videoer for TT. (Du vil også jobbe med Snapchat, X, Threads og Facebook.)

Personen vi ønsker å få med på laget kjenner godt til 730.no og elsker å skrive om musikk, filmer, TV-serier og profilerte personer innen internett- og popkultur.

Det er en fordel – men ikke nødvendig – at du kan vise til noen publiserte saker.

Du må være selvstendig, grundig, idérik og ha stor gjennomføringsevne. Samt grunnleggende kunnskap innen bilderedigering.

Stillingen som skribent kan være hektisk og innebære mye ansvar, men også stor frihet. Det vil være en deltidsstilling med mulighet for heltid på sikt. Vi har kontor i Oslo og det vil være fordelaktig å være Oslo-basert.

Vennligst send søknad, CV med referanser og lenke til noen publiserte saker hvis du har – eller som vedlegg – til redaktør Nina Marlén via [email protected] med «Skribent» som emne.

Søknadsfrist: 22. juli.

Du kan bruke den samme mailen hvis du har spørsmål. Det er greit hvis du har mer kunnskap innen ett spesielt felt (for eksempel musikk fremfor TV/film – eller vice versa). Du kan gjerne opplyse om dette.

Kanskje vi sees snart 🥹❤️

Les mer