Hopp til hovedinnhold
(TVNORGE)

730 x Ylvis: – Menn i fengsel er skikkelig sexy

(TVNORGE)

Norges beste komikere?

Vegard og Bård Ylvisåker er utviltsomt landets mest kjente – på verdensbasis. I går kveld avsluttet brødrene denne sesongens I Kveld Med Ylvis sammen med Unicef, og samlet inn mer enn 3500 nye faddere. Grattis! Dessverre (?) førte det til at deilige Bård måtte klippe det deilige håret sitt, som en munk. (Se video under.) Før dette tok vi en prat med Bård, blant annet for å snakke om albumet (!) Volume 1 (hør det på Spotify her), gale fans, norsk musikk, sexy menn i fengsel og Vegards «hemmelighet». 
Hei Bård! Hvorfor album?
– Fordi det er fremtiden. Mange mener at streaming kommer til å bli populært, men det har ikke vi noen tro på. Snart er folk leie av datamaskiner og da vil Internett og streamingmarkedet kollapse. Da står musikerne der uten varer i hylla, mens vi har Coop-butikkene fulle av gode gamle album med cd’er i. Det er i alle fall den planen vi opererer etter pr. i dag.
Kan du fortelle noe kult om «Intolerant»?
– «Intolerant» er en idé vi kom på rett før vi skulle til New York en gang. Jeg husker jeg ringte Tor Erik Hermansen i Stargate dagen før vi dro og fortalte idéen. Han sa ok og satte seg ned og begynte å snekre. Når vi kom frem til studio to dager senere hadde de store deler av beats’ene ferdige og så skrev vi ferdig tekst og la på melodi.

Videoen er laget av Harald Zwart i Latvia på et utrolig lavt budsjett, én opptaksdag og minimalt med forberedelser. Sånne ting går bare dersom man har et veldig klart bilde av hva man ønsker å lage og bare jobber med fantastiske folk.


Fortsetter under


Dere har helt drøyt lojale fans over hele verden nå. Vi har sett et titalls folk med Ylvis-tatoveringer… Hva er det beste fans har gjort eller sagt hittil?
– Den er vrien. Vi er fremdeles veldig fascinerte over antall kilometer folk drar for å være med på konserter og slikt. For to uker siden var det en fyr som kom fra Manilla til Folketeateret for å se på opptaket av I Kveld med Ylvis. Så dro han tilbake dagen etter. Han brukte 36 timer hver vei.
Shiiit… Men hva er det verste?
– Det er ikke mye som er så ille. Det er alltid verst når det går ut over folk rundt oss eller privatlivet vårt. Når det står folk i hagen når jeg kommer hjem med familien så er ikke det så fett, men det er det heldigvis ikke så mye av heller.

Fortsetter under 


JA, DEN ER EKTE (INSTAGRAM.COM/FANIFAGRAM)


JA, DE ER FRA FINLAND (BA.NO)

Hvem er Norges morsomste?
– Jeg synes Calle er morsomst i verden, men det er kanskje også fordi jeg får lov å oppleve ham privat. Utover det ler jeg veldig mye av Magnus og er fremdeles veldig begeistret for Tjøstheim/Sagen-konstellasjonen.
Moteblader (og 730-jentene!) synes dere er blant Norges mest sexy menn. Hvordan ser deres toppliste ut?– Vår toppliste over Norges mest sexy menn? Jeg kan bare svare for meg selv. Har ikke noen offisiell liste, men er jo selvsagt veldig begeistret for convicts. Menn i fengsel er skikkelig sexy, så det blir en del brev til Ila.

Fortsetter under


Hva er årets beste norske låt?
– Det har jo vært mye bra i år, men jeg er jo begeistret for musikk som både kan være særegen og samtidig treffe mange, så jeg sier Nico & Vinz. «Am I Wrong» er jo rett og slett en utrolig bra poplåt.


Fortsetter underHva er det beste og verste med Bergen?
– Det beste med Bergen er at det ikke er Oslo. Det er særegent og annerledes og gjør det lettere å produsere ting som er særegent og annerledes tror jeg.

Det verste er at det regner helt sykt mye der. Helt parodisk mye. Man glemmer det nesten når man bor der og bergensere vil ikke innrømme det, men det er en forsvarsmekanisme. Det blir rett og slett for deprimerende å gå rundt og være klar over hvor mye det regner.
ENIG. Til slutt, kan du fortelle oss en hemmelighet? Da blir vi veldig glad. <3
– Jeg er ikke sikker, men jeg har hørt rykter om at Vegard liker en «pinky in the stinky». Ylvis x Stargate: – Put it in your mouth! (VIDEO) 

Se også: Morgan Freeman leser Ylvis’ «The Fox» 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer