Hopp til hovedinnhold
Scream yeah!

730 x Usher i LOLdon

 (I usually blog in English. But I just had to write this in Norwegian.)
Forrige uke fikk jeg en kul telefon om at jeg skulle til London for å dekke Ushers konsert på Hammersmith Apollo hostet av American Express.
Jeg møtte en smilende Cecilie fra Sony på flytoget og det føltes som om vi hadde kjent hverandre forever!

 

 

Vi koste oss på Gardemoen uten å ane at vi skulle møte forferdelig vær da vi ankom London. Jeg var virkelig kledd for sommeren ikke for stormende regn.

 

Mandagen startet tidlig. Først spiste vi frokost på et overpriset sted med uboost mat, men gratis internett så det gikk greit. 

Så gikk vi videre til Sony music hvor vi fikk billettene til konserten og tok en matbit i den stilige kantinen deres.

Med billettene i hånda dro vi på shopping, et must når du er i London. Etter shoppingen var det tid for middag med Sony Sverige og Sony Finland på Townhouse. Sykt god mat, det eneste kjipe var at gulerotkaken inneholdt altfor mye nøtter.

 Cecilie og kul chick fra Sony Finland 

 Før
 Etter
 Nydelig is! Uboost kake

  
Etterpå dro vi til Apollo hvor jeg møtte min første av mange kjendiser for kvelden. Jeg møtte svenske Danny! Han har blant annet vært med på svenske Idol, vært med i supergruppen E.M.D og er nå solo. Jeg digget Danny helt til jeg fant ut at han hadde kjæreste. Neida, han var kul.

Sony Skandinavia + 730 på tur!

Alexandra Burke var kul! Vi ble nesten bestevenner.

 

Usher åpnet showet med «OMG!» og forsatte hit paraden med gamle og nye sanger som «U remind me», «Confessions», «Yeah»

 Vi koser oss! 

 
Å si jeg elsker Usher er en understatment. Jeg elsker han, men jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde glemt hvor mange hits denne superstjernen virkelig har. Usher var veldig stolt over at konserten av hostet av American Express og at den ble vist live på nettet. Det ble vist tweets på storskjermen og Usher brukte litt tid til å svare fansen som hadde twitret ham. Det var litt corny, men kjempesøtt. Midt under konsertem snakket Usher om en person som betyr utrolig mye for ha, som han hadde jobbet lenge med. Jeg trodde han snakket om Justin Bieber, jeg skal ikke lyve, jeg ble litt skuffet da produsenten Rico Love kom på scenen. Usher forsatte med en flott konsert, hvor han ofte snakket med publikum og alle som så på live.
Veteranen vet virkelig hvordan å få et publikum til å spise av sin hule hånd. Da han spilte «Climax» så følte jeg virkelig at jeg climax’et på ekte. Det var en fantastisk konsert det eneste jeg var skuffet over var at han ikke spilte flere sanger fra det nye albumet, som sangen «Lemme See» med Rick Ross eller «Hot thing» med A$AP Rocky. Det at han ikke tok med noen special guest var også litt trist.
Filmet litt med mobilen

 
Jeg fikk beskjed av Cecilie om at vi skal på den ekslusive etterfesten til Usher.
Vi kommer frem til et kult sted med kjekk vakt i døra. Vi blir fulgt ned til det kule lokale på gentlemans klubben, The Arts Club. Det ble starten på en morsom kveld med masse gratis champagne, dance-off, strippere og mye rar dansing, av blant annet meg.

 SKÅL!

 Kos med Mark fra Sony Music Uk 

 Kul do!!

 Mine nye stripper-venner som sa det beste de har tjent på en dag er £5000!
Høydepunktet av kvelden var da jeg fikk hilst og snakket litt med Usher, som var en genuint hyggelig fyr. Jeg fikk ikke bildet med han, men med kompisen Rico Love. Jeg lærte også at Kelvin Mercer alias Posdnuos fra De La Soul er flink til å danse. Mye bedre enn meg.

 Fikk en god klem av dørvakten Dorian da jeg skulle hjem. 

Cecilie og jeg endte til slutt opp med å sove to timer den kvelden, og ankom flyplassen seende sånn ut. 

PS: Slik var det på konserten, nesten:

(PS: Ikke filmet av meg, men av BB GUN alias Maxim Bohichik og Alex Bergman.)

Hør/last ned Ushers nye album her:
Usher: – Jeg angrer syyykt på at jeg sa nei til Big Boi

Nyeste saker fra 730.no

Les mer