730 x svensk EDM-hunk: – Nico & Vinz er fantastiske!

27. apr 2016 kl. 00:00
ALESSO VAR DJ-LÆREREN TIL ZAC EFRON
ALESSO VAR DJ-LÆREREN TIL ZAC EFRON (INSTAGRAM)
 
Svenske Alessandro Lindblad, bedre kjent som Alesso, har slått seg sammen med suksessduoen Nico & Vinz!

24-åringen er til nå mest kjent for «Heroes» feat. Tove Lo fra 2014, som i skrivende stund har hele 261 millioner streams via Spotify. Via «I Wanna Know» og norsk hjelp kan det lett bli flere <3

Alesso har flyttet til LA, så vi ringte ham for en liten prat. Se under! 

PS: «I Wanna Know» har på noen uker fått nesten 10 millioner streams. Ganske fin start!

 

Hei Alesso! Hva gjør du akkurat nå?


– Akkurat nåå sitter jeg i huset mitt i LA og blir intervjuet av deg, haha.Haha, men noen kule prosjekter på gang?


– Nå i det siste har jeg vært mye i studio. Jeg prøver å endre litt på sounden min, så jeg har jobbet en del med ny musikk for tiden.Kul singel forresten! Har du noe fint å si om Nico & Vinz?
– Takk! De er fantastiske! Vi hadde det veldig gøy i studio. Vi skrev, spilte høy musikk… Det var bare sweet vibe! Og så gikk det veldig fort å skrive ferdig låten. Vanligvis tar det en stund, men vi samarbeidet veldig bra!


Fortsetter under

I’m framing this photo @martingarrix

Et bilde publisert av Alesso (@alesso)Hva er beste med å bo i LA?

– Det beste er været! Det varmt og mye sol, og alltid så positiv energi her. I Sverige er været ganske kjipt. 

Det verste da?


– Jeg finner ingen downside. Kanskje at de er ganske overfladiske her. De bryr seg om litt feil ting. Folk tar fame veldig seriøst her, for eksempel.

Du har jobbet med mye bra folk. Hvem har vært din favoritt-partner så langt?


– Alle har vært så morsomme å jobbe med, men kanskje Tove Lo? Vi jobbet faktisk sammen nylig også. Jeg skrev en låt for henne. Og Justin Tranter! Han er en helt utrolig flink låtskriver. Han har blant annet skrevet «Sorry» for Justin Bieber.Wow! Hva blir du inspirert av?


– Jeg er faktisk ganske glad i klassisk 70-og 80-tallsmusikk. Liker musikk som er litt uvanlig og sær. Digger funk for eksempel! 

Fortsetter under

Coachella day 1

Et bilde publisert av Alesso (@alesso)Er det noen du ser opp til?


– Jeg har alltid elsket Michael Jackson. Han har vært min «main inspiration» siden jeg var liten. Jeg bare digger musikken, opptredenene hans og det at han tenkte nytt. Jennifer Lopez har jeg også sett opp til lenge. Var veldig forelsket i henne da jeg var yngre, hehe.Hvilken sang er du selv mest fornøyd med?– Jeg vet da faen.. Haha! Jeg har alltid tenkt at «min neste sang skal bli min beste», og siden min nyeste sang er «I Wanna Know», sier jeg at det er min beste sang!Er det sang du ikke er så glad i lenger da?


– Ja… Remixen min av LMFAOs «Party Rock Anthem» synes jeg ikke er så fantastisk akkurat. 


Heheh. Hør Alessos fire år gamle remix her:
 
Fortsetter under
 


Hva ville du egentlig bli?


– Jeg ville bli Michael Jackson, men jeg har ikke stemmen til det, haha. Har alltid hatt lyst til å jobbe med musikk da. Jeg fant EDM da det ikke var like populært som i dag. Det var som en helt ny verden, og jeg visste jeg ikke kunne drive med noe annet.Hvem kunne du tenkt deg å jobbe med i fremtiden?

– Artister som man ikke hadde tenkt passet til EDM. Jeg tror nøkkelen i fremtiden er å blande sjangere. Litt sånn som Skrillex og Justin Bieber med «Where Are Ü Now»! Det var en helt ny blanding, men det funket ekstremt bra.
Til slutt. Kommer du til Norge snart?


– Jeg vet faktisk ikke. Håper det! Norge er et av de vakreste landene jeg noen sinne har vært i faktisk.Det sier du bare…


– Nei, ærlig! Jeg spilte et gig i innlandet for en stund siden. Husker ikke hva byen het, men Jugendfest var festivalen. Sykt fint sted. Men Norge? Kommer garantert i år eller neste år!


 


Vi gleder oss! Takk for praten Alesso.

– Tack det samma! 


 


(PS. Jugendfest holdes i Ålesund.)


  
730 x flau David Guetta: – Ikke se den videoen!