Hopp til hovedinnhold
Danu Sunth Shadia Flus NRK
Danu Sunth aka Shadia fra Flus (Michael Ray Vera Cruz Angeles)

Danu Sunth fra Flus til 730.no: – Hun gir så langt faen i alt og alle

730.no x Danu Sunth aka den fryktede Shadia fra Flus.

Spenningen begynner for alvor å ta seg opp i NRK-serien Flus, og vi blir stadig introdusert til nye og interessante karakterer.

I fredagens episode ble vi introdusert for rave-miljøets pilledronning Shadia. Møtet ble kort og brutalt, så i vente på mer av Shadia tar 730.no like gjerne en av prat med skuespilleren bak karakteren, nemlig Danu Sunth (født i 92).

Shadia er ifølge Bæbs aka Filip Bargee Ramberg, en av de du absolutt ikke vil skylde penger og er en av de mer fryktinngytende karakterene vi har møtt til nå. Det er dog en av de morsomste rollene Danu har hatt så langt i karrieren.

Se også: Filip Bargee aka Bæbs til 730.no: – I scenene med han klarte jeg nesten ikke holde meg

Danu Sunth aka Shadia aka 90-tallets pilledronning i Flus
Shadia aka Danu i Flus (Michael Ray Vera Cruz Angeles)

Hellu Danu! Hvordan har det vært å spille en fryktet pilledronning i en mannsdominert business som denne?

– Det har faktisk vært jævlig gøy! Det er en drøm av en karakter å få lov til å spille, i hvert fall som en kvinne. Hun [Shadia] er bare så fri og gir så langt faen i alt og alle, så av det lille du ser av henne, så setter hun sitt spor.

Se også: 730.no kaster terning på Flus 🎲

– Og jeg vil også bare gi all creds til Yosef og Mikael som har skapt en sånn karakter, og som har vært veldig oppmuntrende for at jeg skal kunne leke med karakteren og være litt fri. Det har vært veldig, veldig, veldig gøy.

Ja, hvordan har det vært å jobbe med dem?

– Jeg har hatt en veldig fin opplevelse i motsetning til andre produksjoner som jeg har vært med på, hvor de har vært veldig splittet, mens her så var det så mye kommunikasjon og bare et veldig fint sted å jobbe på.

Danu Sunth
It’s giving 90’s qeen (Instagram/danusunth)

Har du noen favorittscener som det var morsomst å spille inn?

– Altså, med en sånn karakterer så var alle scenene morsomme å spille inn. Det er vanskelig å velge én, fordi det var på en måte hele opplevelsen av å få være Shadia.

Danu er på ingen måte like iskald som karakteren i serien, og forteller at det var morsomt å få lov til å gjøre visse ting som folk flest nødvendigvis ikke ville gjort i virkeligheten. Vi skal naturligvis ikke spoile noe, men de som vet, de vet.

Se også: Best of verst fra influencer-Norge; oktober-edition

Hva har vært det beste med å spille henne?

– Det beste var egentlig å bare få på kostymet hennes og sminken. Bare det å få på henne fordi alt ble gøy da.

Danu ble selv født på tidlig 90-tallet, men var akkurat for ung til å kunne ta i bruk flere av de ikoniske plaggene som kjennetegner dekaden.

– Stilen i Flus er jo det jeg så storesøsteren min bruke, og jeg husker jeg alltid skulle ønske at jeg kunne bruke de klærne hun brukte. All stilen i serien er på en måte det jeg så opp til som liten.

Danu Sunth er Shadia i Flus
(Instagram/danusunth)

Mange husker kanskje Danu Sunth fra den norsk Netflix-serien Ragnarok.

Her spilte hun blant annet med SKAM-stjernene Herman Tømmeraas, David Stakston og Theresa Frostad Eggesbø, så vel som Jonas Strand Gravli (22 Juli) og Henriette Steenstrup (Pørni). Med andre ord er ikke Danu fremmed for å være en del av et stjernespekket cast.

Se også: Herman Tømmeraas og Eli Harboe kjøper mareritt-leilighet i ny norsk skrekkfilm

Hvordan var stemningen på settet?

– Alle var veldig velkomne. Jeg kom jo inn litt etter at de hadde begynt å spille inn og de var på en måte blitt en sånn gjeng, men alt føltes veldig trygt og det var et veldig godt samarbeid.

Herman Flesvig er Even Party Bakke
(NRK/Spark)

Har du noen favorittscener eller noen som var morsomst å spille inn?

– Herman Felsvig var jo han jeg spilte mest med. Jeg spilte egentlig ikke så mye med de andre. Jeg hadde en liten scene med Filip, men resten er egentlig bare med Herman. Så, i guess, Herman.

Er det noen du kunne ønske du hadde flere scener med?

– Han som skal representere det vietnamesiske miljøet. Koko Kæhn. Han ville jeg jobbet med, han var så morsom. Også Ali, han som spiller lillebroren til Chirag. Han kunne jeg tenkt meg å ha litt flere scener med.

Ali Choudri gjør skuespiller debut som Wasim i serien, og Koko Kæhn spilles av Philip Nguyen.

Kanskje du får mulighet hvis det blir en sesong 2?

– Jeg håper det. Inshallah!

Det håper inderlig vi også! Flus slipper nye episode hver fredag på NRK TV.

Se også: Musti fra Flus til 730.no: – Et fuck you til alle som ikke trodde på meg

Nyeste saker fra 730.no

Les mer