730 x flau David Guetta: – Å nei, du må ikke se den videoen!

18. aug 2016 kl. 00:00
KING! (NEXUS)

KING! (NEXUS)

Vi ringte opp Findings-aktuelle David Guetta i vinter. Sammen med blant annet vår egen EDM-prins Kygo, kommer franskmannen for å lage liv på Bislett Stadion fredag 19. august. <3


48-åringen (!) har produsert musikk i lang, lang tid, og står bak hits som «Titanium» med Sia, «Without You» feat. Usher, «Dangerous» med Sam Martin som gjest, for ikke å glemme Akon-samarbeidet «Sexy Bitch».

 
I fjor vår slapp han singelen «Hey Mama» med Nicki Minaj, Bebe Rexha og Afrojack, som allerede har blitt streamet nesten 260 millioner ganger via Spotify. Låten var breialt nok hitmakerens tredje samarbeid med Nicki.

Vi ringte opp David Guetta for kort tid siden, sjekk ut praten under.


Hei, David! Hva holder du på med nå?

– Akkurat nå er jeg i London! Jeg har blitt valgt til ambassadør for EM i fotball, så nå driver jeg å produserer sanger til sommeren.Wow! Ekstra stas fordi det er på hjemmebane eller?


– Absolutt! Jeg gleder meg masse!Du kommer til Norge for å spille på Findings! Hva liker du med Norge? 
– Jeg liker at det alltid er hyggelig der! Veldig fint, og alltid vilt bra publikum!


Du og Kygo headliner! Har du hørt noe på ham?


– Of course! Haha, han har veldig melodisk musikk. Jeg digger det. Han er flink! Men jeg har ikke møtt ham ennå, så nå får jeg sjansen.Du lager EDM, men hva slags musikk hører du på til vanlig?


– Det er kanskje overraskende, men jeg hører faktisk på hip-hop og underground. Litt annerledes musikk, egentlig!Kult! Hvilken sang er du mest fornøyd med at du har laget?


– Det må være «Titanium», som jeg lagde med Sia! Og forresten «I Gotta Feeling» med Black Eyed Peas.

Sia of course !!!! Backstage right before her show(and mine)

Et bilde publisert av David Guetta (@davidguetta)Er det noen sanger du er flau over?


– Æhhhh, nei. Ikke sanger, men det er en musikkvideo!Haha! Hvilken?


– Det er en musikkvideo jeg lagde til «Memories», og jeg ser så sykt dum ut!! Hver gang jeg ser den… Herregud. Jeg hater den. Jeg får bare lyst til å bli til en liten mus og grave meg ned i et lite hull.
Skal sjekke den ut på Youtube etterpå.


– Ånei, jeg skulle ikke sagt det! Haha! Jeg er så flau over den… Det er så lenge siden! En av mine første musikkvideoer faktisk, så jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Ikke se den, plis… Sjekk ut suuuperkleine «Memories» ft. Kid Cudi fra 2009 her (kul sang da):


Hvem har vært din favoritt collab-partner så langt?


– Det er flere… Sia! Hun er en fantastisk låtskriver. Rihanna var ganske big deal for meg da vi begynte å jobbe sammen. Og… will.i.am og Akon er også favoritter!Hvem kunne du tenkt deg å jobbe med i fremtiden?


– Det kan være hvem som helst, de trenger ikke å være kjente! Men av artister i rampelyset… Absolutt Adele. Hun er fantastisk.Nå har du vært DJ i over 20 år! Når tenker du å gi deg?


– Aldri! Jeg kommer til å produsere musikk nesten hele livet. Til og med etter jeg ikke er suksessfull lenger, fordi jeg elsker å drive på med det!


 


Se også: – Fuck you, David Guetta!