Hopp til hovedinnhold
SEXY DOVE-SELFIE SOM MALEFICENTS DATTER I DESCENDANTS (INSTAGRAM)
HOT DOVE-SELFIE SOM MALEFICENTS DATTER I DESCENDANTS (INSTAGRAM)

Dove Cameron fra Descendants x 730.no: – Jeg trodde jeg skulle dø!

Chloe Celeste Hosterman aka Dove Cameron er en supersøt 19 år gammel amerikansk Disney Channel-skuespiller og sanger.

Er du en Disney-freak?

Da har du helt sikkert sett henne poppe på skjermen din som tvillingene fra Liv and Maddie-serien og i Cloud 9-filmen.

Ikke bare det, hun spiller også en stor rolle i non-Disney filmen Barely Lethal – med blant andre Hailee Steinfeld <3

I år har den nye Disney-filmen Descendants, regissert av Kenny Ortega, tatt helt av i Disney-verdenen, og på fredag hadde den norgespremiere!

Dove Cameron (født i 96) spiller hovedrollen som Mal, aka skumle Maleficents datter.

Selv om 730.no-redaksjonen kanskje er litt eldre enn Disney Channels målgruppe, så vi Descendants via en førpremiere for noen uker siden.

Vi kan ikke gi annet enn high five til filmen om skurkenes ville tenåringsbarn. De eldste i salen var faktisk de som lo mest…

Det er bare å fyre opp Disney Channel 🔥

730.no tar en prat med den sukkersøte tenåringen Dove Cameron via telefon fra London.

Hei Dove! Vil du dele med oss en morsom behind the scenes-moment som du husker fra da du spilte inn Descendants?

– Ehm… Mye av det jeg husker tror ikke jeg de andre skuespillerne ville blitt komfortable med at jeg forteller, haha! Jeg husker spesielt da jeg var midt i skogen og filmet «If Only»-soloen min. Jeg hadde vært alene hele dagen og ble fortalt ingen andre skulle være tilstede.

– Plutselig hørte jeg løping bak meg, og du vet når du er i den situasjon du ikke har peiling om du skal løpe eller være stille, og tror du kommer til å dø? Jeg trodde seriøst det var et dyr bak meg, så jeg gjorde det hvilket som helst menneske hadde gjort: Jeg løp, og så falt jeg foran hele crewet!

Hahahah aw stakkars!

– Den scenen er faktisk med i bloopers-klippene, men de redigerte den så bra at jeg ser veldig avslappet ut!

Du er jo med på Shawn Mendes’ musikkvideo for «Believe», som er med i soundtracket til filmen. Hvordan var det å være med på settet?

– Uuh… Det spørsmålet var interessant! Shawn er en utrolig søt fyr, og vi er utrolig glade for å ha han med på soundtracket. Det var utrolig lett å jobbe med han og vet du hva som var så søtt? Han sa flere ganger at alt dette var en helt syk opplevelse for ham, og at han følte han nettopp satt inne på rommet hans og gjorde cover-låter, og nå er han her!

Om du ikke har sett musikkvideoen til «Believe» ennå, må du se den her:

Du spiller rollen som din egen tvilling i Liv and Maddie-showet på Disney Channel, hadde du ønsket du hadde en tvilling på ekte?

– Jeg har faktisk tenkt mye på dette, og jeg tror ikke jeg ville hatt en! Fordelen ved å ha hatt en tvilling er vell at jeg aldri hadde følt meg alene.

– For å være helt ærlig, så er jeg en veldig privat person. Noe som er morsomt, fordi det er ikke mye jeg ikke vil snakke om siden jeg er så sosial. Jeg er veldig privat når det er snakk om å velge det som skal deles og jeg liker å ha alene-tid.

– Livet mitt er en berg- og dalbane, jeg må bare komme meg hjem på slutten av dagen, lukke igjen alle dørene, tenne stearinlysene og slappe helt av. Måtte jeg ha delt alt med noen i tillegg til alt det jeg deler allerede, siden jeg har en så hektisk hverdag, tror jeg at jeg hadde blitt helt gæren.

Til slutt forteller Dove at hun og sin bedre halvdel Ryan McCartan, som også er med i Liv and Maddie-showet, nylig har slått seg sammen som duoen The Girl and the Dreamcatcher.

– Sjekk ut vår nye låt, «Written in the Stars»!

Se videosnutten til Dove og Ryans debutsingel:  


#RELATIONSHIPGOALS

Disney-fan? Sjekk ut Descendants på Disney Channel ASAP!

Se også: VIDEOINTERVJU: 730 x Shawn Mendes

Nyeste saker fra 730.no

Les mer