Hopp til hovedinnhold

730 spør årets Spellemann-nominerte om hvem som vant i fjor

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tarjei Ström (@xtarjeix)


Det er lite i norsk musikkbransje som er like spennende som pressekonferansen til Spellemann – altså dagen alle nominasjonene avsløres. Og den dagen var i dag!

Hele nominasjonslisten kan du lese her.Noen av de nominerte stjernene var fraværende i dag, deriblant Sondre Justad, Sigrid og MARS (Karpe, Arif og Unge Ferrari). Heldigvis fikk vi snakket med en drøss andre godsnuter, blant andre Ruben, Emir, Amanda Delara, Dagny og Ina Wroldsen. 

Her er en kjapp prat med Amanda Delara, se flere i vår Instagram Story:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#AmandaDelara ❤️ Se prat med flere #Spellemann-nominerte i story + alt om årets pris på bloggen vår 🇳🇴 s30no

Et innlegg delt av 730.no (@730no)
Hvordan føles det å være nominert?Ruben: – Det er sjukt rart! Det er første gang jeg er nominert, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal plassere den følelsen.Emir: – Ganske uvirkelig. Hadde ikke forventet det i det hele tatt.Hkeem: – Føles bra! To år på rad nå, hehe.Unge Beirut: – Det føles faktisk helt sykt! Jeg er veldig takknemlig og det er GALSKAP!Mads Hansen: – Ufortjent, urettferdig og jeg har ingenting her å gjøre. Men det er jo veldig stas, da, må innrømme det.Dagny: – Du, det føles veldig bra! Også ble jeg veldig overraska, for jeg visste ikke at jeg var nominert til årets låtskriver før nå. Det er jo en helt ny kategori i år, så å være nominert i både det i tillegg til årets låt er veldig gøy.Lil Halima: – Jeg er veldig ydmyk og glad for at de setter pris på unge, up and coming artister.Kamelen: – Det er en blessing, more life!Ina Wroldsen: – Det føles ganske fabelaktig! Ordentlig beæret, det er jo en gjeng med fyrtårn som står her i dag, så det er ordentlig stas.
 

Amanda Delara: – Det er veldig, veldig gøy! Det føles veldig fint at jeg har blitt sett, og jeg setter veldig pris på det.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Amanda Delara (@amandadelara)Husker du hvem som vant «din» kategori i fjor?Amanda Delara («Popartist»): – Var det eeeeh… det må ha vært enten Sondre Justad eller, nei. Cezinando? Nei.Det var Cashmere Cat.


Amanda Delara: – JEG VISSTE DET! For jeg søkte på Google om hvem som vant i fjor! Så ja, egentlig så visste jeg det.Ruben: – Sigrid ble årets nykommer?? Ja, yes! Og låt.. Var det Sigrid det òg?Nei, det var Hkeem og Temur.

Ruben: – Aaaah, selvfølgelig!Emir («Urban»): – Deeeet er sikkert Karpe? Nei, Cezinando? Yes.Seeb: – Vi vant jo årets popgruppe i fjor, så håper jo på gjentakelse. Men årets låt… hmm, har du et hint?

Han er her…
 


Seeb: – Var det Ruben? Nei, Hkeem!!!Hkeem («Musikkvideo»): – Nei, det husker jeg ikke. Eller jo!!! Lars Vaular og.. Kristian? Eller vent. Jo, Lars Vaular og Daniel Kvammen.Unge Beirut: – Ja, det var vel Cezinando som vant urban i fjor? Ja!Mads Hansen: – Jeg vet det, fordi det så jeg i ettertid, og det var vel Hkeem og «Fy Faen»!Dagny: – Siden årets låtskriver er ny får vi hoppe rett på årets låt, og det… Nei, jeg husker ikke.Det var Hkeem og Temur. 

Dagny: – Ja, det var det, selvfølgelig! Jeg satt jo til og med rett bak dem. Nå glemmer jeg det hvertfall ikke, hehe.Hvem har du trua på at kan stikke av med den gjeve tittelen som Årets Spellemann?Hkeem: – Ina Wroldsen.Mads Hansen: – Jeg synes Alan Walker fortjener det. Eventuelt Ina Wroldsen.Dagny: – Det hadde vært kult om det blir Gabrielle! Hun hadde fortjent det.Lil Halima: – Det håper jeg blir Emilie Nicolas! Albumet hennes er helt fantastisk.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av lil (@lilhalima)


Se også: Topp 11 nye låter som kom i dag 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer