Hopp til hovedinnhold
B FOR BILLIE – OG BY:LARM (UNIVERSAL/BY:LARM)

730 presenterer fete artister på by:Larm 2018

B FOR BILLIE – OG BY:LARM (UNIVERSAL/BY:LARM)

Tittelen er kanskje av det breiale slaget, men vi kan faktisk stå inne for det. Blant alle årets solide by:Larm-bookinger skinner ett stjerneskudd enda sterkere enn resten, og hennes navn er Billie Eilish.

Den knapt 16 år gamle sangeren er – hvis alt går som det skal – et ordentlig etablert navn innen et år eller to. (Tenk hvor langt Khalid kom på et knapt år.) 

Tenåringen er elsket og ønsket verden over, så at hun straks spiller på vesle by:Larm er dermed ganske stort.

Heldigvis er det plass til en del folk på Sentrum Scene, som også kan by på fire andre glimrende artister denne kvelden. 


FANNY, BANE OG BILLIE (INSTA/BY:LARM/UNIVERSAL)

På 730-scenen torsdag 1. mars ser du denne godgjengen: 


20:00 FANNY ANDERSEN (NO) 
21:00: HALIE (NO) 
22:00 BILLIE EILISH (US) 
23:00 YXNG BANE (UK) 
00:00: HKEEM (NO) 

MELD DEG PÅ FACEBOOK-EVENTET VÅRT HER DA <3 

De tre første konsertene har fri alder – hvis du kjøper U18-billett. Det finner du her

Artistbioer via by:Larm (les: vi har ikke skrevet dem selv): 

FANNY ANDERSEN (NO) 
Fanny Andersen er nok et ukjent navn for mange, men for sine over 40 000 følgere i sosiale medier er Fanny allerede et kjent navn. Endelig er tiden inne for å presentere henne for resten av verden! Uten noe plateselskap eller management i ryggen slapp Fanny Andersen uredd sin farlig fengende debutsingel «KIDS» i november 2016. Derfra tok det ikke lang tid før supertalentet ble oppdaget både her i Norge og i utlandet. «KIDS» er den perfekte definisjonen på elektronisk dansepop – en låt som glir like godt inn på radio som på dansegulvet.
HALIE (NO) 

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen med en helt fantastisk stemme som blåser de fleste av banen. Hun er plukket opp av MADE Management og i september lanserte hun debutsingelen og live med band på Vill Vill Vest. Halie er bare 17 år, men har allerede jobbet med anerkjente låtskrivere og produsenter som Jonny Lattimer (Ellie Goulding, Sam Smith, Tom Odell) og Giacomo Trivelli (Sam Sure, Sigrid). Hun har også jobbet med artister som Sigrid, O.Martin og Oceaán (UK).
BILLIE EILISH (US) 
 
Sangeren fra LA kan minne om en eventyrhelt. Bare med en stor entusiasme for Tyler, the Creator, inspirasjon fra Aurora og god humor filtrert gjennom et kaleidoskop av hip-hop, grunge og glam-tendenser. I 2016 beskrev Vogue henne som den neste It-jenta innenfor pop, og har fått mye kjærlighet fra i-D Magazine, V Magazine og Beats 1s musikkguru Zane Lowe.
YXNG BANE (UK) 

Den britiske rapperen Yxng Bane dukket først opp da han droppet «Lone Wolf» på Soundcloud som 19-åring. Til tross for å være en ukjent artist med liten erfaring, fikk låta tusenvis av streams, og automatisk gjorde han til en must see. I løpet av de neste to årene har han gitt ut rikelig med dancehall-inspirert rap og R&B, remixet Ed Sheerans «Shape of You» og satt internett i fyr og flamme.
HKEEM (NO) 

2017 har vært magisk for unggutten fra Stovner, i Oslo. Etter kun å ha vært artist i ett år, har Hkeem virkelig satt navnet sitt på kartet med over 43 millioner streams på Spotify. Året startet med det som ble en av fjorårets aller største låter, «Fy faen», som også fikk en svensk og dansk remiks. Hkeem fulgte opp med R&B-balladen «Urettferdig», hvor han hadde med seg Unge Ferrari. Deretter avsluttet han 2017 med festivalfavoritten, «En som meg», som danske Kaliffa også laget en remiks av.

2017 bestod av utallige konserter og mange store øyeblikk for Hkeem, hvor han blant annet opptrådde på Slottsfjell, Stavernfestivalen, P3 Gull, Senkveld, Lindmo og NRKs Juleparty hvor han opptrådde med KORK.
Sees på Sentrum Scene!
Se også: Pitbull til Norge <3

Les mer