Hopp til hovedinnhold
730.no søker skribent journalist 730
730.no søker flinkis (Keystone/Getty)

730.no søker skribent

730.no trenger flere folk.

Er du flink til å skrive og godt oppdatert innen det 730.no dekker?

Vi startet i 2008 og er Norges største frittstående nettsted for musikk, TV, film og popkultur rettet mot unge lesere. Vi søker en dyktig skribent med engasjement for norsk og internasjonal popkultur, som også er erfaren med sosiale medier som Instagram og Twitter. Du bør kunne vise til noen publiserte saker fra andre publikasjoner og du må elske å skrive om musikk, filmer, serier og profilerte personer innen popkultur.

Det er en fordel hvis du har bra kjennskap til 730.no. Personen vi leter etter er selvstendig, grundig, idérik og har stor gjennomføringsevne, samt grunnleggende kunnskap innen bilderedigering. Stillingen kan være hektisk og innebære mye ansvar, men også stor frihet. Heltid eller deltid. Vi har kontor i Oslo og det vil være fordelaktig å være Oslo-basert, men ikke et must.

Vennligst send søknad, CV med referanser og lenke til publiserte saker – eller saker som vedlegg – til [email protected] med «Skribent» som emne. Søknadsfrist: 8. april. 

Du kan bruke den samme mailen hvis du har spørsmål. Det er greit hvis du har mer kunnskap om ett spesielt felt (for eksempel musikk fremfor TV/film – eller vice versa), men vennligst opplys om dette.

Les mer

Nyeste saker fra 730.no