Hopp til hovedinnhold
Lyko julegavetips
730.no og Lyko hjelper deg med julegavehandelen! (730.no)

730.no gir deg de beste julegavetipsene fra Lyko 🎅

Trenger du inspirasjon til julegavehandelen? Lyko og 730.no gotchu.

Hvert år dukker det samme spørsmålet opp: Hva skal man kjøpe som julegave til nære og kjære?

Svaret er ikke alltid like enkelt, men i samarbeid med Lyko gjør 730.no det litt lettere og gir deg noen flotte julegavetips til både han og henne.

På listen nedenfor har vi samlet 8 gode forslag fra Lyko.

Her er det altså bare å la seg inspirere – enten du er en av de som allerede er over halvveis ferdig med listen din eller en av de som så vidt har begynt å tenke på julegavehandelen.

Pssst! 🎁: I tillegg til våre julegavetips anbefaler vi deg også å sjekke ut 730.no og Lyko sin julekalender på Instagram. Her kan du også vinne flotte førjulsgaver gjennom hele desember. Eller gi det til en venn – det er opp til deg.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Til mannen/mennene i ditt liv:

Herreprodukter fra Rituals-serien Homme.

(Lyko)

Rituals er alltid en sikker julegave-slager og Lyko har et stort sortiment fra det populære merket. Inkludert Homme-serien for gutta.

Her finner du så å si alt man trenger til både hud og hår, enten det er på hodet eller i fjeset. Hva med å sette sammen et lite barbersett for eksempel?

Blant Homme-serien finner du i så fall hele pakken, med barberingskrem, barberingsskum, skjeggolje, skjeggformer og aftershave.

For å gjøre settet helt komplett kan man kombinere det med en barbermaskin.

(Lyko)

Lyko har også et stort utvalg av dette i forskjellige prisklasser.

For eksempel denne multitrimmeren fra OBH Nordica, som kan brukes til alle typer hår – på hodet, i ansiktet og på kroppen.

Her følger det også med flere kammer og munnstykker som til sammen gir mulighet for 20 ulike klippelengder og stiler.

Til den hjemmekjære:

Dufter til hjemmet fra Rituals.

(Lyko)

Rituals har ikke bare produkter som får kroppen til å lukte godt, hos Lyko finner du også et stort utvalg av dufter til hjemmet.

Dette inkluderer både duftlys og duftpinner – så vel som alt du trenger til klesvasken. Seriøst, du får nesten lyst til å vakse klær oftere bare fordi det lukter så sjukt digg. En personlig favoritt i 730.no-redaksjonen er Rituals of Sakura-serien.

En idé kan være å kombinere en gave med både velværeprodukter og velduftende lys til hjemmet. Da har den heldige mottakeren mulighet til å stelle i stand sitt eget lille hjemmespa når enn de måtte ønske det. Så slipper man å sløse penger på gavekort som ender opp med å bli ugyldig før man får brukt det.

Kanskje du til og med får en invite. Dersom det skulle bli tilfelle kan muligens tipset nedenfor også komme godt med 😏

Til turtelduene:

Favorittene til Lykos sexpert.

Lyko
IDA™ Wave fra LELO og Supernova pluss Endless Joy fra Satisfyer (Lyko)

Når vi først er inne på velvære må vi jo nevne Lykos «Sex & Lyst»-kategori, også kjent som deres herligste side.

På denne listen har vi plukket ut det beste av det beste, basert på anbefalinger fra Lykos egne sexpert og utvalget på topplisten over de mest populære produktene.

Dette inkluderer blant annet IDA™ Wave fra LELO, Supernova fra Satisfyer og parfavoritten Endless Joy – også fra Satisfyer.

Dersom noen av disse blir en av julegavene i år og du vil forbli på julenissens snille-liste, kan det jo være lurt å gi en liten heads-up slik at den ikke åpnes foran hele slekta. Eller vær en rampenisse og ikke si noe – det skal ikke vi legge oss opp i 😌

Hvis ikke kan kanskje Lyko Lovables være et litt mer diskré alternativ.

(Lyko)

Dette er et inspokit med håndplukkede favoritter i begrenset opplag, som er ment til å gjøre deg mer avslappet enn et dovendyr i en hengekøye.

Denne inneholder alt ifra kroppssåpe, ansiktsmaske, hårmaske, body lotion, badebombe, intimservietter, massasjeolje, stimulerende krem og en aldri så liten One Night Stand fra Satisfyer – for de som ikke vil risikere å reise hjem med en 10-er og våkne ved siden av en 3-er.

Her får man for øvrig også alt man trenger til hjemmespaen vi nevnte tidligere.

Til hudpleie-junkien:

Koreansk hudpleie fra COSRX.

(Lyko)

Koreansk hudpleie aka K-Beauty har virkelig kommet for å bli, og hos Lyko finner du et av de mest populære og største merkene – nemlig COSRX.

En av de største slagerne er Advanced Snail-serien, som for øvrig er like cruelty-free som resten av merkets produkter.

Du går for eksempel ikke feil med fuktighetskremen alias kult-favoritten Advanced Snail 92, som er tilegnet for alle hudtyper.

Til familiens eller vennegjengens fangirl/fanboy:

Hudpleie fra Florence by Mills alias Millie Bobby Brown.

(Instagram/milliebobbybrown)

Det blir jo ingen 730.no-liste uten å inkludere noen stjerner.

Stranger Things-favoritten Millie Bobby Brown er blant en haug av kjente fjes som har startet sitt eget beauty brand, og Florence finner du hos Lyko.

Blant 19-åringens produkter finner vi alt ifra sminke til dufter.

Men ettersom vinterstiden er tid hvor mange av oss må deale med tørre og sprukne lepper, holder vi en knapp på merkets leppeprodukter. Sjekk for eksempel ut Glow Yeah Tinted Lip Oil, som også er en av skuespillerens egne favoritter.

Millie er derimot ikke den eneste stjernen med produkter du finner hos Lyko.

(Instagram/arianagrande)

Ariana, what are you doing here? (Si det med Nicki Minaj-stemme).

Neida, det er klart Ari også må med på tipslisten. Superstjernen har naturligvis også sitt eget beauty brand alias r.e.m beauty, så vel som sine egne parfymer.

Hos Lyko finner du sistnevnte, som består av en rekke dreamy dufter.

I tillegg til at de lukter kjempegodt har også flaskene et utrolig fint design og blir nesten som sitt eget lille kunstverk – spesielt R.E.M Eau de Parfum, som du finner her.

Perfekt til en Arinator, venninne eller kjæreste som garantert vil si «thank u next» 💖

Til en hårfin mann eller dame:

Lyko
(Lyko)

La oss starte med mennene.

Er typen din en av de som bruker det som liksom skal være både sjampo, balsam og kroppssåpe i en og samme flaske alias 3-in-1? Altså, la han for all del bruke den opp før den havner i søpla, men hva med å sørge for at et bedre alternativ er i hus før flaska er tom?

Hos Lyko finner du et stort sortiment av hårpleie – inkludert Waterclouds og serien The Dude, som er ment for gutta.

Ja, de har også noen 2-in-1-produkter, men de separerer i alle fall sjampo og balsam (!) I tillegg er det noen skikkelige størrelser på flaskene (1000 ml), så kanskje du er heldig og de kan vare helt til neste jul. Eller i det minste til neste gaveanledning.

Når det gjelder damene har Lyko også et stort sortiment med hårprodukter.

(Lyko)

Inkludert klassikeren Olaplex.

Uansett om håret ditt er fargebehandlet, strukturbehandlet, naturlig eller noe midt imellom, vil du finne et produkt fra Olaplex som passer for den utvalgte.

Her er det bare å velge å vrake mellom produkter som kan bli starten på en healthy hair journey for den heldige mottakeren.

Til den fargeglade:

Negleprodukter fra Essie.

(Lyko)

Negleprodukter er aldri en dårlig julegave å få. Enten det er neglelakk eller produkter som styrker neglene.

Hos Lyko finner du en hel haug av slike produkter – inkludert Essie, som i USA brukes av ikke mindre enn 50 000 dyktige spa- og skjønnhetssalonger.

Her finner du en rekke forskjellige, flotte farger og mange av dem er quick dry. Noe som kan komme veldig godt med hvis du vet at mottakeren er en utålmodig sjel.

Til sminke-entusiasten:

Sminkekoster og svamper fra Real Techniques.

Lyko
(Lyko)

Vi kan vel være enige om at det er litt morsommere å kjøpe sminke til seg selv, enn produktene som er ment for å påføre den. I tillegg er det også noen som glemmer litt at disse produktene også bør byttes ut etter en viss tid.

Dette gjør disse produktene til den perfekte julegaven!

Hos Lyko finner du for eksempel det populære merket Real Techniques, som har alt du trenger av koster, svamper og andre duppeditter som kan brukes i sminkeprosessen.

Sjekk ut sortimentet her og gi noen muligheten til å starte det nye året med blanke ark og rene sminkekoster.


Dersom du ønsker flere julegavetips er det bare å la seg inspirere blant Lykos store utvalg her.

Vi minner igjen også på om å holde et øye med Lyko x 730.no sin julekalender på Instagram hver dag i hele desember! 🎁

Les mer

Nyeste saker fra 730.no