7 show på 7 dager i 7 land via Boeing 777

1. nov 2012 kl. 00:00
(ANNIE LEIBOVITZ/VOGUE)
(ANNIE LEIBOVITZ/VOGUE)

Pause er ikke helt Rihannas greie. Plutselig har 24-åringen en ny singel i toppen av salglistene over hele verden (Stargate-produserte «Diamonds» er #2 i Norge, #5 i USA). Og – vips! – hennes syvende album Unapologetic slippes om to uker.


Tiden er derfor knapp, så mor slår på promo-stortromma: Rihanna skal ha 7 show i 7 land på 7 dager via en Boeing 777-jet. Her tar hun med en haug av fans og 150 journalister fra 82 land. Turen starter 14. november, med en stopp innom direktesendte Saturday Night Live i New York 18. november.

Slik koster penger, så Ri skal selge spesialversjoner av Unapologetic til 1500 kroner. Da får man med DVD, 2 GB USB-flashdrive, håndskrevet hilsen og bok med Ris tekster og notater.


Bonus: Intervjuet med barbaderen i nyeste Vogue er artig. Stjernen forteller blant annet:

– Hun vet «aldri, aldri, aldri» hvilken dag det er. Når bladet spør, svarer hun «lørdag», for så å rette seg selv og tippe det riktige svaret, «onsdag».

– Hun reiser så mye at hun ofte ikke husker hvor hun befinner seg. Sist hun våknet i Tokyo måtte hun ringe sin assistent og spørre hvor hun var.

– Hun ikke har vært på en ordentlig date på over to år. «Tro meg når jeg sier at ingen spør meg. Jeg venter på mannen som er vågal og tøff nok til å holde ut med meg. Jeg må dog vente. Man ender alltid opp med noe feil når man leter… Men jeg vil på date. Nå om dagen har jeg altfor mange vaginaer rundt meg.»

– Overskriftene om at hun flørtet med Robert Pattinson er «the most bullshit ever».

– Noen ganger kler hun seg veldig casual og drar og shopper alene «undercover» i timesvis, uten vakter eller følge.

– Hun er glad i weed, men sier at hun ikke rører kokain.

 
Men: På «Diamonds» synger hun om ecstasy og himkok (video)