7 serier som fyller 10 år i 2017

5. feb 2017 kl. 00:00

Ja, på ekte.


OLDIE BUT GOLDIE

Ok, nå har vi gått storsinnede inn i dette nye året og presentert filmer som fyller 10 år dette året og låter som fyller 20. «Hvor blir det av TV-seriene», kan en spørre seg, men nå kan en slutte å spørre seg det. For her er 7 serier som fyller 10 år i 2017:

1. Mad Men

De tidlige 2000-åra forbindes kanskje kanskje mer med trash enn glamorøsitet, kanskje var det derfor estetikken fra 50-tallet slo så godt an? Eventuelt det at vi fikk se masse kjekke karer i dress og vakre kvinner i figurnære skjørt?

Serien høstet i alle fall masse fans for en innholdsrik og ny type måte å fortelle på.

tv mad men annoyed really jon hamm

2. The Big Bang Theory

Serien du hater å elske? Ok, elske var kanskje å ta litt hardt i, men det er jo imponerende hvordan noen av karakterene klarer å huske de sjukeste formlene uten å ha tatt et eneste studie innenfor tema.

Og bare innrøm det, du synger med på «WE BUILT THE PYRAMIDS!»…

brain big bang theory sheldon

3. Gossip Girl

God formiddag, øvre østsidere! Hva er vel bedre enn å se at rikmannsdøtre og -sønner også har problemer? Ganske mye, men de seks sesongene som finnes er absolutt verdt en titt. Tenåringsproblemer blir tatt på spissen, og de i klassen din med lettere dramatiske fakter blir plutselig harmløse.

Helt greit at karakterene ikke er vonde å se på da.

gossip girl

4. Californication

Kjipt å ha tilgang på drømmedama du faktisk har en fantastisk datter med, når du er en forj*vlig k*k som heller ligger med alt annet som rører på seg.

Det blir liksom gøy å se på – samtidig som man ikke kan la være å bli frustrert på ekte. 

californication

5. Keeping Up With the Kardashians 

Tenk dere, i år har kongefamilien av Calabasas (med litt hjelp fra Ryan Seacrest og familie-kirurgen) brettet ut livene sine i hele 10 år!

Hvor hadde 730.no vært uten denne slekta? Hvordan hadde leppetrenden utartet seg om Kylie var mer selvsikker? Hadde det vært like innafor med former uten en Kim langt fremme i spissen?

keeping up with the kardashians kuwtk jenner kardashians

6. Chuck

Typisk å plutselig laste ned statshemmeligheter der en sitter med datamaskinen!? Det var kanskje ikke helt meningen, men når man først vet litt for mye havner en også fort i bekjentskap med de høyere makter.

zachary levi

7. iCarly

Kanskje ikke serien en prøver å google etter en gratislink for, men den yngre generasjon har nok sett litt av de greiene. Serien måtte bli med på lista bare for at dere skulle innse at dere ikke må glemme at tiden går hurtig. (Trist, men sant.) 

icarly

Se også: Marvels nye serie er suveren