6ix9ine skuffer sin babymamma etter frisettelsen

24. apr 2020 kl. 16:44
Tekashi69 alias Daniel Hernandez under en høring i 2018 (Bob Levey/Getty)

Tekashi69 alias Daniel Hernandez under en høring i 2018 (Bob Levey/Getty)

Datteren til 6ix9ine alias Daniel Hernandez har ikke fått se mye til pappa etter at han ble løslatt.

Sara Molina, moren til 4 år gamle Saraiyah, forteller til TMZ at Daniel ikke har gitt lyd fra seg etter at han for tre uker siden fikk slippe ut tidlig grunnet koronaviruset og sone via husarrest.

(Han er astmatiker.)

Sara sier at hun har generelt sett lave forventninger til Daniel, men at hun er «skuffet» over den fullstendige «stillheten».

Moren til Daniel har forsøkt å holde kontakten med Saraiyah, og har møtt barnet mens Daniel satt inne.

Ifølge Sara har Daniel nå også kuttet kontakten med hennes mor.

Daniel på sin side skal ifølge hans team ha holdt seg borte grunnet koronakrisen, og fordi han ønsker å få avklart foreldreansvaret via advokater.

Sara Molina har tidligere sagt at hun frykter for sitt og barnets liv etter at Daniel tystet på flere ledere av Bloods-settet Nine Trey Gangsters for å få mindre straff.

Sara Molina med datteren Saraiyah som hun har med 6ix9ine alias Daniel Hernandez (Instagram/iamsaramolina)

Rapperen, som har meksikansk mor og puertorrikansk far, skal slippe to album, et på spansk og et på engelsk, via 10K Projects alias TenThousand Projects, som han har signert med på nytt.

Tekashi 6ix9ine er godt i gang med innspillingen, og har nå søkt om tillatelse fra dommer Paul A. Engelmayer (som slapp ham ut) om å få lov til å være i hagen i huset hvor myndighetene holder ham skjult. Han ønsker bruke denne tiden til å skyte musikkvideoer, slik at ikke alle videoene filmes inne i huset.

Eieren av labelen er 26-åringen Elliot Grainge; sønnen britiske Sir Lucian Charles Grainge; CEO og styreforman for Universal Music Group.

Dealen 69 gjorde skal være lukrativ. Før han ble satt fri, kjøpte Daniel en rekke nye biler; blant annet en Lamborghini Aventador, McLaren, Range Rover og en Mercedes-Benz G-Wagon. (Sannsynligvis leaser ham dem.)

Se også:

50 Cent med TV-serie om 6ix9ine og seg selv