Advertisement

6ix9ine plassert i brutalt fengsel – i avdeling med vanlige fanger

23. nov 2018 kl. 00:00
DET BLIR MINDRE FARGER I HÅRET TIL DANIEL FREMOVER (CNN)
DET BLIR MINDRE FARGER I HÅRET TIL DANIEL FREMOVER (CNN)
 


Som om gårsdagen ikke var bekmørk nok for Tekashi69, blir soningen frem til rettsaken trolig ekstra dyster.


Flere fengsler har egne avdelinger for profilerte fanger, for å unngå ekstra baluba. Men ifølge YG
.)

Advokaten til 22-åringen forteller at Tekashi har blitt plassert blant resten av de innsatte i Brooklyn’s Metropolitan Detention Center, istedenfor den segregerte delen. Fengselet er kjent for å være ekstremt brutalt, med fanger fra alle slags sikkerhetsnivåer. Mange mener at livet til 167 cm høye 69 kan stå på spill. 
 
Denne måneden hyret han syv livvakter, inkludert to bevæpnede.  

I går sa statsadvokaten at de tok inn 6ix9ine på søndag fordi de hadde hørt at han planla tur til et casino i Connecticut utenfor New York. Aktor argumenterte med at det vil være farlig for omgivelsene å la rapperen dra dit, da flere fra hans tidligere team ønsker å ta ham. Tekashi sparket de fleste han jobber med på fredag, for så å kalle dem illojale da han gjestet The Breakfast Club.
Til tross for denne trusselen ble Daniel «69» Hernandez likevel plassert med resten av fangene.Forslaget fra advokaten til 6ix9ine om kausjon på 6 millioner kroner og innlevering av passet ble ikke godtatt. Siktelsen fra de føderale myndighetene består av seks punkter samlet på 17 sider. Et av punktene – avfyring av et våpen under en kriminell handling – kan alene medføre livstid i fengsel. Eks-manageren er siktet for det samme.
Myndighetene hevder at Daniel er medlem av Nine Trey Gangsters; en del av Bloods som ble dannet i Rikers Island-fengselet i 1993. Rapperens advokat sier at dette ikke stemmer, men at han i fjor traff eks-manager Kifano «Shotti» Jordan, samt Jamel «Mel Murda» Jones, Faheem «Crippy» Walter og Jensel «Ish» Butler på en av sine konserter. Daniel skal da ha tilbudt dem jobb, men sparket altså alle før helgen.
 
På fredag sa Tekashi at han kun frykter Gud og FBI. I flere måneder skal NYPD ha samarbeidet med føderale agenter og Homeland Security om å ta rapperen. Mer om arrestasjonen her
 
Ikke så festlig fakta: Tekashis offisielle debutalbum skal ut på fredag.