Hopp til hovedinnhold
Daniel alias Tekashi69 vil kjapt hjem (ScumGang/TenThousand Projects)

6ix9ine planlegger å slippe ut av fengsel veldig tidlig

Husker du 6ix9ine?

Neida. Selvsagt har du ikke glemt fargesprakende Daniel fra Brooklyn, som satte internettet, gatene og klubbene (og Sentrum Scene i Oslo) på hodet i 2018.

Men etter at han ble fengslet i november, samtidig som han slapp sitt debutalbum, ble det brått stille rundt 22-åringen.

Siktelsen fra de føderale myndighetene består av seks punkter samlet på 17 sider, med en strafferamme på 47 år. Men ifølge TMZ-rapporten i videoen nedenfor, håper Tekashi69 å kunne slippe ut allerede på slutten av året. Noe som skal mye til.

For å sitte så kort som mulig, erklærte Daniel seg skyldig og startet raskt å samarbeide med politiet, blant annet ved å angivelig fortelle om aktiviteten til medlemmer av Bloods-gjengen Nine Trey Gangsters, samt stille som vitne.

Fire av hans tiltalte partnere, blant annet hans manager Kifano «Shotti» Jordan, har også erklært seg skyldig. Men det er flere tiltalte som venter rettsak. 6ix9ine og hans advokat Dawn Florio håper dog at de i forkant også velger å samarbeide med politiet, noe som kan falle i rapperens favør:

(Snutten tar også opp den kommende minnestunden til Nipsey Hussle, detaljer om drapet… Oppfordring fra R. Kelly, som har blitt nedgradert til å for det meste opptre på private fester… Søndagens Wrestlemania 35 hvor Triple H trakk ut nese-piercingen til Batista med en tang.)

6ix9ine er signert til 25 år gamle Elliot Grainge (Instagram faksimile)

6ix9ine har lenge frontet sitt musikkselskap ScumGang, men han er først og fremst signert til Los Angeles-labelen TenThousand Projects sammen med Trippie Redd, Lil Gnar, Icy Narco og Kristen Hancher.

Eieren er 25 år gamle Elliot Grainge; sønnen til britiske Sir Lucian Charles Grainge; direktøren for Universal Music Group.

730.no traff Nipsey Hussle i Los Angeles i 2009: Se video

Les mer