6ix9ine arrestert etter voldsanklager fra 16-åring

12. jul 2018 kl. 00:006ix9ine fant nylig tonen med en 14 år gammel gutt fra Oslo
, men da han traff en to år eldre fan i Texas tidligere i år var det langt fra like god stemning, melder TMZ.Da Brooklyn-rapperen kom hjem fra Europa-turnéen onsdag (i natt norsk tid) ble han umiddelbart arrestert og satt i varetekt av politiet på JFK-flyplassen i New York.

Ifølge 16 år gamle Santiago Albarran skal Tekashi ha tatt kvelertak på ham da de traff hverandre på et kjøpesenter i Houston 6. januar i år.

Texas-gutten hevder at han bare filmet 6ix9ine med telefonen, og at rapperen så ba ham om å slutte. 22-åringen skal videre ha snudd seg og bedt tenåringen om å slette videoen, før han tok tak i ham rundt halsen mens 6ix9ines sikkerhetsvakter omringet dem.

I en tweet skriver 16-åringen at foreldrene og broren var vitne til hendelsen.

Her er noen kaotiske telefonsnutter som også viser merkene Albarran fikk etter bråket:


I går skulle Tekashi69 egentlig møte i retten etter å ha klemt litt for hardt på hendene til en politimann i mai.

Den litt snodige hendelsen skjedde etter at 22-åringen fikk av seg håndjern etter å ha blitt stoppet med ugyldig bilskilt, skriver Page Six. Høringen skal ha blitt utsatt på grunn av JFK-arrestasjonen.

I 2015 ble den da 18 år gamle «Gummo»-rapperen dømt etter å ha vært delaktig i et overgrep mot en 13 år gammel jente, og for å ha spredt videomateriale av det i etterkant.

Mer slåssing: New York-rapperen i nevekamp på flyplassen i Los Angeles

Se også: 6ix9ine boostet (og slettet) Oslo-rapper til 7,6 millioner følgere