Hopp til hovedinnhold

6 twerke-vids fra Diplos Instagram

KOZ (INSTAGRAM)

Via sosiale medier kan det virke som om DJ’en og produsenten Diplo har det mer gøy enn folk flest. Men, vær du sikker på at den flittige Mississippi-gladgutten sliter med sitt på privaten som alle andre: Fritak fra acne, omgangssjuke, restskatt og annen hverdagsdritt er selv ikke en av verdens mest poppis DJ’er forunt. Men i motsetning til deg kan dog denne hardtarbeidende 34-åringen drukne sorgene sine i uhorvelige store mengder a**.

 
Én ting Major Lazer- og Mad Decent-sjefen ser mye av på jobb, er kropp. Kropper som tilhører damer som blant annet liker å twerke. Og de liker å twerke så godt at de sender twerks-prøver til Diplo, som han så legger ut på sin Instagram.
 
Foreløpig er det mye whooty å spore blant snuttene, men se ei bort ifra at utvalget varieres mer etterhvert som bidragene røyner på i ukene som kommer. (Følg med på 730 for oppdateringer). 
 
Så, nyt siste rest av søndagskvelden med yppige & bouncy bidrag fra de flinke jentene under. 

God helg! 🙂

 


#Ntååååå-BONUS: Sett bort fra hårklippen, finnes ikke Amber Rose særlig snau, og etter fødselen via Wiz Khalifa, har ikke mors rumpe blitt mindre raus. Se den hvite bruden shake hva Yeezy mamma ga henne via Insta-snutten under:


 

Pute-BONUS: Verdens kleineste Major Lazer-intervju:
 


Se også: – Hjelp! Datteren vår er avhengig av twerking (skummel mini-dokumentar)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer