Hopp til hovedinnhold

6 ting vi vet om You sesong 2

NÅR HAN GIR DEG DET BLIKKET DER… LØP (LIFETIME/NETFLIX)

Saken inneholder noen spoilers fra You sesong 1 + bøkene serien er basert på

Lifetime-serien You fikk mye oppmerksomhet høsten 2018, men det tok ikke av for fullt før Netflix kjøpte seg inn. Romjulspremieren hos Netflix gjorde at You ble en sensasjon globalt – også i Norge.

Hva er galt med Joe? Og er det lov å være tiltrukket av hovedpersonen selv om han er en creepy, livsfarlig stalker? Spørsmålene ble mange, og uten å spoile for mye – en av de største gåtene er fortsatt ubesvart.

Se også: Netflix-serie basert på drøy, sann historie 

730s anmelder ga You en sterk terningkast 4 basert på de første fem episodene vi fikk se, men etter å ha slukt hele sesongen kunne vi fint vippet den opp til en femmer.

You
er utvilsomt en spennende, vellaget og annerledes serie, og allerede før premieren ble sesong 2 bestilt.

Dette vet vi om You sesong 2: 

1) Netflix overtar produksjonen fra Lifetime, You blir dermed en «Netflix Originals»-serie.

2) Sesong 2 er basert på romanen Hidden Bodies, bok nummer to i You-serien til Caroline Kepnes. I skrivende stund finnes det ikke flere bøker i serien, men forfatter sier at hun definitivt ikke er ferdig med Joe.


3)
Penn Badgley aka Joe Goldberg dukker selvsagt opp i hovedrollen, men vi kan anta at Elizabeth Lail (Guinevere Beck) og Shay Mitchell (Peach Salinger) blir fraværende av naturlige grunner – eller at de bare dukker opp som tilbakeblikk.


4)
Ambyr Childers aka Joes eks-kjæreste Candace Stone får trolig en sentral rolle. I bøkene serien er basert på (SPOILER:) er Candace død, men i serien tar de seg altså noen friheter.


5)
Sesong 2 flyttes fra New York til California. Joe flytter nemlig til Los Angeles, noe som kan bety gjensyn med både Paco og mamma Claudia – og at vi får møte mange nye karakterer.


6)
Premieredato er ennå ikke klar, men filmingen starter allerede i februar. Netflix sier at sesong 2 kommer «snart», så det er ikke usannsynlig at vi får fortsettelsen allerede i år.

Se også: The Office i verdensrommet? Netflix henter stjerneduo til ny serie

Nyeste saker fra 730.no

Les mer