Hopp til hovedinnhold
NASJONALSKATT X 3 

6 norske kjendiser som startet i Paradise Hotel

NASJONALSKATT X 3 (INSTAGRAM)

I mars starter endelig moroa igjen; Paradise Hotel – denne gangen med mer eller mindre kjente profiler – kommer tilbake på skjermen! (Sophie Elise Isachsens voldsdømte eks og en lol influencer fra Finnmark er blant dem som dukker opp.)

Det ikoniske TV-programmet er gaven som aldri slutter å gi, og har banet vei for mang en influencer/programleder/radiovert.

Vi har samlet syv nasjonalskatter som fikk sin start på luksushotellet i Mexico. Njut:

 
Kristin Gjelsvik
Kristin sjekket inn på Paradise Hotel i 2012 (forøvrig den aller beste sesongen?), men i motsetning til andre, forsvant hun ei fra folkets radar etter å ha forlatt Mexico. Hun forlenget nemlig tiden i rampelyset via blogg. I dag er 32-åringen sertifisert influencer, og bruker stemmen sin til å både fremme positive budskap og til å rette kritikk dit hun mener det trengs.

Tidligere i år ble det kjent at Kristin venter sitt første barn med Dennis Poppe – som hun møtte på Pærra. Mål <3

Se de vordende foreldrene reagere på sitt første, televiserte møte:

Stian «Staysman» Thorbjørnsen

Stian er en av de mest profilerte Paradise Hotel-profilene gjennom tidene, og jaggu er det velfortjent. I likhet med Kristin var han med i fjerde sesong, og vi vil gå så langt som å si at fjasefar kapret folkets hjerter allerede da. At han har gjort det i dag – etter radiohits, en jovial deltagelse i Farmen Kjendis, og å ha inntatt sjølvaste gullrekka med 10 på topp – er det ingen tvil om.

Kos deg med ett av mange ikoniske øyeblikk under.

Martine Lunde
Oslo-jenta Martine Lunde dukket opp på skjermen i 2017, da hun allerede var et kjent fjes for mange via Instagram. Til tross for at hun i utgangspunktet ikke var interessert i å finne tonen med noen av guttene på hotellet – «jeg har ikke meldt meg på her for å få kjæreste, liksom» – dro hun jaggu hjem stormforelsket. Hun er fortsatt sammen med den evig sol(arium)brune godsnuten Aleksander Sæterstøl, og duoen deltok i fjorårets Skal Vi Danse sammen.

Nå er hun aktuell i Farmen Kjendis som har premiere 28. januar. Vi gleder oss på ekte.


Petter Pilgaard
Paradise Hotel-eventyret startet i 2009, og daværende finansrådgiver Petter Pilgaard var en av deltakerne som sjekket inn på hotellet for ti år siden. Siden Pærra-dagene har han gjort… Alt? Aller størst gevinst ga dog oppholdet på Farmen Kjendis i 2017; da traff han nemlig tidligere supermodell og kommende kjæreste, Vendela Kirsebom

Se Petter skinne:

Vida Lill Berge
Ting som er umulig å glemme: At Kim Kardashian har gitt ut låt, og øyeblikket da Vida Lill slapp kula i den norske Paradise Hotel-finalen i 2012. I dag jobber hun i P3, hvor hun lager skøy i ettermiddagsprogrammet Norske Tilstander sammen med Adelina Ibishi.

Isabel Raad 
Isabel inntok skjermen i 2015, men aller mest blest ble det rundt henne etter at hun kom hjem fra Mexico – blant annet fordi hun gjennomgikk flere plastiske operasjoner og delte detaljer om inngrepene på sin stadig voksende blogg. 

Ting har heldigvis endret seg siden den gang (les om Isabels nye syn på innlegg om plastisk kirurgi i mysig prat med 730), og godt er det: Med tiden har hun nemlig blitt en av Norges desidert største influencere. I 2017 ga 24-åringen ut boken Shirog hvor hun forteller om en brutal barndom. Verdt å lese, si.

Sjof klipp av fyrrig Isabel som forlater Paradise Hotel her:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer