6 grunner til å sjekke ut Scream Queens

30. okt 2015 kl. 00:00
(FOX)

(FOX)


De siste årene har det kommet flere og flere gysere på skjermene, og det er en trend vi heier på. Høst er jo faktisk synonymt med Netflix n chill, og spesielt kjekt er det jo om bae er redd og vil holde deg i hånden fordi h*n er litt redd.

Årets godbit (utenom American Horror Story: Hotel <3) er uten tvil FOX’ grøsser-komedie Scream Queens. Serien er mildt sagt stappa med stjerner, og kan skryte av navn som Jamie Lee Curtis (Halloween, Freaky Friday), Emma Roberts (American Horror Story) og Lea Michele (Glee). De to første episodene kan også by på popstjernene Ariana Grande og Nick Jonas.


Saken fortsetter underCHANEL NO 2, CHANEL, CHANEL NO 5 OG CHANEL NO 3 (SKJERMBILDE/FOX)

Scream Queens kommer fra skaperne av American Horror Story og Glee. Vi applauderer og synes at Ryan Murphy, Ian Falchuk og Ian Brannan kan være stolte av hva de har kokt sammen.

Handlingen er lagt til et amerikansk college hvor Chanel Oberlin (Emma Roberts) hersker over sorority’et Kappa Kappa Tau. Hun har selvsagt (il)lojale følgere som alle har passende navn: Chanel No 2 (Ariana Grande), Chanel No 3, Chanel No 4 og Chanel No 5. Kappa Kappa Taus erkefiende er rektor Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), som liker unge skole-hunks og å motarbeide alt som måtte finne sted i KKT-huset.

Saken fortsetter under 
GRACIE, HESTER OG ZAYDAY (SKJERMBILDE/FOX)


Seriens protagonist Gracie har skikkelig lyst å være med i det gjeve søsterskapet, hennes avdøde mor var nemlig stolt medlem av Kappa Kappa Tau. Etter en uheldig krangel må Chanel inngå et kompromiss med Munsch: Nå kan alle som vil få innpass i KKT, noe som gjør henne illsint. Skal de liksom måtte ta inn fargede, handikappede og folk som ikke klarer å kle seg pent?!?

Gracie og hennes BFF Zayday er dog ikke helt enig i alt som foregår. Duoen blir fort Chanel Oberlins uvenninner, men lengselen etter å bli akseptert svinner ikke hen.

Etter kort tid blir mange med tilknytning til Kappa Kappa Tau (selvfølgelig) drept av en besynderlig ukjent som er utkledd som skolens maskot, en rød djevel. Gracie er en skikkelig detektiv, og finner ut at alt kan henge sammen med en skjebnesvanger natt for tyve år siden…

Serien inneholder mange blodige ablegøyer, og har meget høy underholdningsverdi. Om du ikke er helt overbevist har vi seff laget en liste, komplett med lokkende GIFs.Her er 6 grunner til å se Scream Queens:

1. De gjøner med Taylor Swifts video hvor hun gir julegaver til fansen:2. Ari <3 Fordi alt hun gjør er flawless

3. Den snusfornuftige sikkerhetsvakten Denise Hemphill, som har fått i oppgave å passe på pikene i Kappa-huset 4. Nick Jonas som hunkete homo er $$$

5. Chanel Oberlin er beinhard x tusen6. Jamie Lee Curtis som skamløs cougar

Dessverre er den ikke å finne på norske skjermer før på nyåret, det er heller ikke avklart hvem som skal få rettighetene. Vi har gravd litt på Google og funnet ut at det muligens blir Viasat, men ikke sitér oss på det.

Er du dog hendig på Internettet finnes det jo alternative titte-muligheter. Noe vi selvsagt ikke oppfordrer til, just sayin’.

Sjekk ut: Ariana Grande synger (bl.a. The Weeknd) som Britney, Christina og Celine (VIDEO)