Hopp til hovedinnhold
SNART ER CURTIS' EMINEM/DRE-KONTRAKT FERDIG (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

50s mulige Eminem-farvel

Oppstyret rundt 50 Cents nye album har vært mindre enn i forbindelse med hans tre forrige, men ryktene rundt Before I Self Destruct har likevel surret. Mandag ettermiddag oppsummerte hans arbeidsgiver Interscope de offisielle opplysningene i en pressemelding.

Settet skal etter planen i salg mandag 8. desember (dagen etter i USA). Selv om Dr. Dre produserte tre låter på hans forrige, og Eminem laget og gjestet en, sier Interscope at 50 denne gangen har jobbet mer med sine to mentorer. 50 skylder Shady/Aftermath fem album, inkludert en best of-samling. Han er dermed – teoretisk sett – snart ferdig med doktoren og blondie.

Sammen med albumet en DVD med en film rapperen har skrevet og regissert selv. Pressmeldingen sier at 50 Cent med Before I Self Destruct viser at ingen i hip-hop er mer aggressive når det kommer til å ta gatene inn i rampelyset, og at utgivelsen er hardere og mørkere enn Curtis.

Den første singelen «Get Up», produsert av Scott Storch, kan du sjekke ut på Fifs Myspace.

50 Cent saksøker rik taco-sleiping.

Filmen handler om en ung jente fra landet som alltid har drømt om å bli en astronaut, men som ikke får support fra sine selvsentrerte, konservative foreldre. 

Neida, den handler om en ung gutt som bor i stusselige New York-kår med sin mor, og som ender opp med å jobbe på (en amerikansk versjon av) Rimi da hans planer om å bli en basketstjerne går i vasken. Da mammaen dør, må han bli en gangster (eller gangsta) for å skaffe penger til sin lillebror.

– Filmen min fanger opp den mørke virkeligheten som gjenspeiler mange samfunnsdeler, sier 50. – Noen vil identifisere seg med rollefigurene og situasjonene som presenteres, mens det vil være andre som blir sjokkert over hvor vanskelig livet kan være i bykjernen. Jeg laget filmen for begge grupper.

Den offisielle traileren til 50 Cents albumfilm:


50 Cents debutalbum satte SoundScan-rekord i USA da det i 2003 solgte 872 000 i løpet av de første fire salgsdagene, kun i USA. 691 000 amerikanere kjøpte Curtis i løpet av den første uken.

I Norge debuterte Curtis på 4. plass på VG-listen, men falt ut etter kun tre uker blant annet grunnet lav oppsving rundt albumets singler. Get Rich gikk inn på 5. plass og lå på den norske salgslisten i 35 uker.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer