50 Cent viser frem t-skjorte med puppene til Rick Ross… Rozay svarer og gjør 50 forbanna

8. nov 2015 kl. 00:00

Rappere er søte: Rick Ross og 50 Cent fikk beef etter at de stirret stygt på hverandre under BET Awards i januar 2009 – og de er langsinte as fuck.

I disse dager (år) så får 50 mer oppmerksomhet for Instagram’en sin enn musikken, og i helgen satte skjemtegauken nettet på hodet da han delte bildet av t-skjorten ovenfor.

Trykket på plagget viser Rozays tatoverte, brystfagre overkropp.

– Jeg har ikke noe å gjøre, så jeg selger disse for 2,95 dollar, skrev Fif og ler.

Den 40 år gamle New York-ringreven slettet Insta-innlegget etter kort tid, men 39-åringen Ricky rakk å svare ved å dra inn 50 Cents konkurs.

Maybach Music Group-sjefen sa at 50 – som forlot Eminem og Dr. Dre i fjor – nå jobber for MMG ved å selge deres merch.
Han kaller Fif for et esel.50 svarte ved å legge ut bilde fra perioden da Rick Ross uheldig nok jobbet som fengelsbetjent, og han mener at livet til MMG-bossen kan bli en solid Hollywood-produksjon. Fif drar inn Ricks korte forlovelse til den unge Instagram-modellen Lira Mercer Galore

– Ok, dette er en bra film. En fengselsbetjent som rapper som en narkoselger til han tror det selv, og deretter kidnapper og slår gartneren sin fordi musikksalget hans stuper. Så gifter han seg med en 22 år gammel stripper som crewet hans har ligget med, for å få folk til å besøke ham. LMAO. Vent, jeg vil kjøpe filmrettighetene.

Deretter la 50 ut bilde av Rozay som ser molefunken ut, og skriver at det er sånn han så ut da Drake var kjip mot MMG-artisten Meek Mill.

– Dette er den offisielle MMG-emoji’en 😶 Se på, men ikke si noe, skriver 50, og referer til Rick Ross’ stillhet i forbindelse med beefen mellom Drizzy og Meek.

Før Ricky fikk sagt noe, så la hans nemesis ut bilde av sønnen til G-Unit-rapperen Kidd Kidd, fra musikkvideoen til 50 Cents «Major Distribution», iført MMG-kjedet som angivelig ble tatt fra Gunplay under BET Awards i 2012 (selv om 50 senere sa at han fikk kjedet laget, saklig).

– Når skal dere ta tilbake kjedet, LMAO. Jeg vet du har vært opptatt, du har bare ikke hatt tid, humrer Queens-mannen.

Ross svarte at sønnen til 50 – Marquise Jackson – som Fif nylig fortalte at han ikke lenger har noe forhold til – har søkt om internship hos MMG, og at de har 40 biler og 800 mål og en gressklipper med navnet hans på.

(Les: Marquise skal vaske bilene til Rick Ross og klippe plenene på tomtene hans.)

Da ble plutselig 50 Cent sint på ekte, og truet Rick Ross i kommentarfeltet:

Rozay ble ikke redd, og sier at han har ventet på 50 i årevis, og lurer på hvilken størrelse Fif og sønnen skal ha på arbeidsuniformene.

– Nedtellingen har startet, konkluderer Rick Ross.


Rick Ross skal ut med sitt åttende album Black Market i neste måned.


50 Cent slipper snart EP’en Kanan, som en oppvarmer til det stadig utsatte albumet Street King Immortal; oppfølgeren til fjorårets Animal Ambition.
 
 
Bedre stemning: Se Big Sean overraske hjembyen Detroit ved å ta ut Eminem på scenen (VIDEO)