Hopp til hovedinnhold

50 Cent tilbake in da club = fest eller fail?

PARTY LIKE IT’S 2005? (G-UNIT)

I forrige måned annonserte 50 Cent at Interscope, Eminem og Dr. Dre har latt ham gå, slik at han heller kan pusle for seg selv. Den 38 år gamle Queens-rapperen, som ikke har sluppet et album på fem år, gleder seg nå til «å få utfolde sin kreative visjon», og første smakebit på dette nyskapende aspektetet er gatesingelen «Hold On» (produsert av Frank Dukes) og radio/klubb-forsøket «Don’t Worry Bout It» (produsert av StreetRunner?) med den tøffe gjesten Yo Gotti. Nå er videoene her via regissør Eif Rivera.

Er de spilt inn for lenge siden? 50s høyre hånd (#pause) Tony Yayo, som i forrige måned sutret på Instagram over at Fif ikke lenger henger med ham, at G-Unit er oppløst og at han selv er ferdig med musikk, (etc.) dukker opp i begge snuttene, mens sørstatsrapperen Yo Gotti, som er med på singelen…

(Fortsetter nedenfor.)


… ikke er med i videoen og fjernet fra låtens videoversjon. Lloyd Banks, som angivelig ikke har snakket med 50 på et par år, er ikke så overraskende også M.I.A.

Gatesingler er lette å lage, mens hits er verre, og «Don’t Worry Bout It» kunne lett vært en låt som ikke kom med på 2005-albumet The Massacre. Begge er dog fra Animal Ambition, som – etter planen – slippes i juni via den Universal-eide «indielabelen» Caroline.

I «Hold On» ser du Fif holde det gate i mink, mens G-G-G-G-Unit-generalen rocker Hermés-t-skjorte, lue og solbriller inne på den mørke klubben (uten å drikke) i videoen til «Don’t Worry»:

Fun fact: I kjølvannet av «In Da Club» solgte 50 Cent ut Oslo Spektrum i 2003.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer