Hopp til hovedinnhold

– 50 Cent hentet i ambulanse

Må 50 Cent disse andre artister for å få oppmerksomhet?

Forrige gang rapperen fikk overskrifter var i mars, da han slapp en usexy sexfilm med eksen til fienden Rick Ross. Denne gangen er det hans gode, gamle litt tykke uvenn Fat Joe som får «gjennomgå».

Stuntet startet sent mandag kveld norsk tid via Tony Yayo alias gutten som ropte ulv. G-Unit-medlemmet twitret at han var på vei til sykehuset, og ba alle be for 50 Cent.

– On my way to the hospital. Keep 50 in ya’ll prayers. Let’s see him thru this.

Deretter kom Fifs nettsted Thisis50.com med «breaking news» om at Curtis kollapset på sitt Manhattan-kontor, og ble hentet i en ambulanse og kjørt til berømte Mount Sinai Hospital klokken 4:26 PM.

Hvorfor falt 50 sammen? Han hørte på Fat Joe-albumet J.O.S.E. 2, noe som gav ham uklart syn og sterk migrene. Ifølge legene fikk han skader på deler av hjernen som tar seg av lyd.

50 Cent avslutter spøken med «this sucks!!!» og en fake nedlastningslenke til Joes plate, som kommer i salg på mandag. (I håp om at få personer skal kjøpe Fat Joes J.O.S.E. 2, vil G-Unit sannsynligvis passe på å laste opp albumet og spre ulovlige lenker på andre måter.)

Se også: Bilder fra Fat Joe-dagen på Hovefestivalen

Nedenfor er video av en gråtende 50 Cent «på sykehuset», sammen med sin 11 år gamle sønn Marquise. Fif er jo skuespiller.


Fat Joe har ikke fått fart på singlene fra Jealous Ones Still Envy 2 (J.O.S.E. 2), som derfor har blitt utsatt flere ganger, men 50 Cent er i nesten samme båt når det kommer til Before I Self Destruct, som også har fått flere forskjellige utgivelsesdatoer.

Planen er nå 16. november (dagen etter i USA), men det innebærer at nok folk liker den fjerde singelen, Polow Da Don-produserte «Baby By Me» med gjesten Ne-Yo.

Se også: Fat Joes «versjon» av videoen til Jay-Z’ «99 Problems»

Oppdatert: Joey Crack har vært i studio med Pharrell i hele natt, men kom seg nå på Twitter og skrev dette:

Se også: Gutten til 50 er 730

Nyeste saker fra 730.no

Les mer