Hopp til hovedinnhold

50 Cent forlater Eminem og Dr. Dre

THROWBACK FRA DE GODE GAMLE DAGER (INTERSCOPE)

I 2005 ble Fat Joe disset av 50 Cent, blant annet ved at Fif sa at Joe «kommer til å ende opp hos Koch… artist-kirkegården». Eminem og Dr. Dres Interscope-stjerne via Shady og Aftermath refererte til indielabelen Koch (i dag kalt eOne) som veldig mange rappere signerte med etter at populariteten har dalt og majorlabels mister interessen.

Bordet har snudd (*Gabrielle-stemme*) for 50 Cent, som ikke har gitt ut et album på 5 år, blant annet fordi Interscope ikke har følt at musikken og etterspørselen har vært bra nok, og nå har Universal-labelen, Eminem og Dr. Dre latt Curtis gå, til fordel for indie’en Caroline, som gir/har gitt ut Guilty Simpson, Y@k Ballz, Twista, Trick Daddy, El-P, Aesop Rock, Mike Zoot og norske Clawfinger.

50 Cent har sendt ut pressemelding hvor han takker Dr. Dre og Eminem og sier at han gleder seg til å nå få utfolde sin «kreative visjon», mens Eminem forteller at han og Fif fortsatt er venner, og at Shady ikke ville vært det samme uten 50. Noe som er sant, ettersom ingen andre Shady-artister  – D12, Cashish, Bobby Creekwater, Stat Quo, Obie Trice, Yelawolf og Slaughterhouse – har klart å matche Fifs suksess.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer