Hopp til hovedinnhold

50 Cent forårsaker selfie-hysteri i Tromsø

9000, STAND UP! (INTERSCOPE/ITROMSO.NO)

 
Fuck værmeldinga: Det er glovarmt i det kalde nord om dagen, og ikke tro at global oppvarming har skylda: 29. august spiller nemlig 50 Cent under årets Døgnvill-festival i Tromsø, og den brennhete stemningen i Nordens Paris ulmer som lava under gateoverflatene.
 
For å fyre enda mer opp under hypen, har lokalavisa Tromsø utfordret lokale fans til en konkurranse hvor den som sender inn det beste «gangsterbildet» av seg selv får møte G-Unit-sjefen backstage når festivalen popper av om halvannen uke:

 

Og Fiddy holder tydeligvis koken blant Tromsø-fansen: Kun få dager etter konkurransestart har avisen allerede blitt bombardert med et tresifret antall selfies fra håpefulle, nord-norske Young Bucks og Olivias som vil møte den populære 38-åringen backstage på ishavsbyens Valhall stadion neste helg.
 
Hvem vinner? Under overskriften «Gangsta-bildene strømmer inn» har iTromsø postet noen av de mest breiale, private, innsendte bidragene så langt – se dem under.
 
NB! #NSFW (+ #SMH):


OPPDATERT: Buuuuuuuh! Avisen likte ikke saken vår + hevder at de private bildene av unge Tromsø-gangstaz tilhører dem, og at de er de eneste som kan vise dem frem. (Selv om de også ligger på Instagram og Facebook. Go figure.) Men gå til iTromsø og nyt den oppløftende konkurransen.
 


Se også: ♫ Tøffeste fra Tromsø akkurat nå: – Jeg nominerer meg selv til fredsprisen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer