Hopp til hovedinnhold
LILO ANNO 2008 OG 2013 (UIP, OWN)

5 tårevåte ting Lindsay Lohan forteller Oprah

LILO ANNO 2008 OG 2013 (UIP, OWN)

Igjen er Oprah Winfrey en luring. Samtidig som hennes kanal OWN skyter realityshow med Lindsay Lohan, gjør hun et intervju med den ustabile gladjenta for å gjøre folk gira på den kommende serien.

Etter fengselsoppholdet og etter hver av de 6 rundene (!) på rehab – nå sist i tre måneder – har LiLo sagt at hun endelig har fått orden på livet sitt, og den (selvfølgelig) tårevåte praten med mediamogulen er intet unntak.

Lindsay, som er aktuell med den erotiske thriller-kalkunen The Canyons (hvor hun viser frem sine rause canyons), forteller Oprah blant annet dette:


(UIP, OWN)

27-åringen ønsket selv å bli satt i fengsel, for å få ro i sjelen «og ikke ha noe annet valg enn å kun sitte ned og eksistere».

Da hun tidligere i sommer gjestet CNN-showet til Piers Morgan sa LiLo at hun har brukt kokain 4-5 ganger, men hos Oprah gikk hun opp til 10-15 ganger. Hehe.

– Kokain gjorde at jeg kunne drikke mer. Det var en partygreie, sier hun om dopet, i likhet med ca. alle andre coke-heads.

Den tidligere barnestjernen, som gjestet David Letterman-showet allerede som 6-åring (NÅÅÅÅÅÅÅH), er/har vært avhengig av alkohol, men i dag tar hun angivelig kun vitaminer.

Lindsay Lohan er åndelig + velsignet: – Jeg er en veldig spirituell person og jeg har blitt mer spirituell med tiden… Det er så mange krefter i verden som er større enn meg. Jeg er heldig som har blitt velsignet med en gave som jeg kan dele med andre mennesker, forteller rødtoppen om sine skuespiller-, modell- og sangtalenter.

De personlige problemene startet da hun var 18 år, i kjølvannet av komedien Mean Girls. Suksessen gjorde at hun kastet penger rundt seg og fikk flere dårlige «venner» som hang seg på henne og alltid dro henne med på skrullete fester. Når Oprah spør om hun hadde noen i livet som hjalp henne i riktig retning, svarer hun nei: – Når jeg tenker etter, så var det egentlig ingen.

Likevel skylder hun ikke på mor og far: – Jeg hater at folk snakker stygt om foreldrene mine, fordi de er bare mine foreldre, som forsøker å stå opp for meg og seg selv.

Hun klandrer ingen andre: – Jeg vet at jeg selv er min verste fiende.

Se utdrag fra intervjuet med Oprah:


Se også: 25 år med Lindsay Lohans fjes på 60 sekunder (ønskereprise?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer