Hopp til hovedinnhold

5 kjappe om Mariah Careys comeback-video

GOT MILF? (COLUMBIA/VIRGIN)

Mariah Carey er ute med videoen til sin comeback-singel «Triumphant (Get ‘Em)», som gjestes av Rick Ross og Meek Mill. Produksjonen er håndtert av Bryan-Michael Cox og Jermaine Dupri, to av R&B-ringrevene bak flere av mors største hits. 
 
Det emosjonelle superhelt-anthemet byr dog på lite av 42-åringen selv, som kun synger på refrengene og får på noen takters trall på slutten av låta. Burde dette egentlig vært MMG-gutta featuring mor, og ikke omvendt?

Vel vel, nå er den uansett her. Her er fem kjappe «facts» om førstesingelen fra Mariahs 14. studioalbum: 
 
1. Jamfør et ferskt intervju med MILF’en sjøl ble «Triumphant (Get ‘Em)» skrevet i en tøff periode som fulgte fødselen av tvillingene Monroe og Moroccan i april i fjor. Jamfør et annet ferskt intervju ble den skrevet da Whitney Houston døde. Nei, jaggu: Jamfør et tredje intervju ble den visst skrevet da mors joviale ektemann Nick Cannon var innskrevet på sykehus med nyresvikt.

2. Tilbakemeldinger på låta fra diverse musikkmagasiner er gøy lesning: Idolator gir den ros for ikke å ha en «dubstep-breakdown», mens Slant Magazine kaller det «Mariahs verste singel i løpet av hennes tjue år lange karriere».

3. Den ferske musikkvideoen er regissert av Mariahs 11 år yngre ektemann Nick Cannon. Paret giftet seg i 2008.
 

4. Etter å ha tilbragt en lang dag på settet i en overopphetet boksehall, lagde Mariah morsomme fjes da bryske odører lekket ut av den klamme minkpelsen til godt påkledde Rick Ross.

 
5. Mens mange av mors kolleger gladelig har gått for stekebeats de siste årene, insisterte sangfuglen på å holde seg borte fra 4-floorbeats på sitt 14. album. Noe av grunnen skal være at techno gjorde henne sprø under graviditeten i 2010:
 
– Jeg var gravid i evigheter, og ble torturert dag og natt av techno. Og jeg klaget til alle som ville høre på. En kveld lagde jeg middag til (bransjepamp og Mariahs mentor) L.A. Reid, og vi snakket om musikk og begge var sånn: «Hva har skjedd med musikk?». Det hadde bare vært trist om jeg skulle lage ny plate og det ble sånn «Okey, nå prøver hun å være som bla, bla, bla». Jeg vil ikke være ‘in’.

Ikke ‘in’ = win? Se Mariahs ferske musikkvideo til comeback-singelen «Triumphant (Get ‘Em)» her:


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer