Hopp til hovedinnhold

5 grunner til at Isac Elliot kan få verdensherredømme
Alle bilder: Superduper-fotograf
Håvard Jørstad for 730.no 

Isac Elliot har vært i rampelyset så lenge at det er drøyt å tenke på at han er født på 2000-tallet.

Denne helgen gjorde han sin største norske solo-gig hittil, da han fylte Oslo Spektrum med bøttevis av sjarm og tusenvis av hylende fans. Vi fikk bekreftet at Isac kan bli ordentlig stjerne, også utenfor de nordiske landegrensene. 


Først et par snapshots fra Oslo-konserten: 

Her er 5 grunner til at Isac Elliot kan få verdensherredømme: 


1) Han har tatt samme rute som Justin Bieber

I likhet med kanadieren ble Isac Elliot plukket opp i ekstremt tidlig alder. Som 15-åring (nesten 16) ga Biebs ut «Baby» feat. Ludacris, som ble en enormt stor suksess.

Isac Elliots «Lipstick» feat. Tyga fra 2015 ble ikke like gedigen som Justins gjennombruddssingel, men så var finnen også bare 14 år da låten og videoen kom ut. 

Fortsetter under2) Isac er talentfull

Det er alltid litt skummelt når en ung artist skal gjennom stemmeskiftet (lykke til, Marcus & Martinus!), men hittil ser det ut til å gå bra for Isac Elliot.

15-åringen synger enormt bra (noe han har gjort siden han var 12), og kan i tillegg danse og holde øyekontakt med fansen på første rad. Stemmen til den svensk-finske artisten kler også ulike sjangre, og viser mye potensiale for årene som kommer. (Når Tyga naturlig nok ikke er med live tar Isac til og med rapperens vers.) 

Fortsetter under3) De nye låtene lover godt

I likhet med både Biebs’ og One Directions tidlige materiale har låtene til Isac Elliot hittil vært i varierende kvalitet.

Det er naturlig nok mange lettbeinte kjærlighetssanger, men blant dem finner man også ungdommelige EDM/pop-perler som «New Way Home», «Baby, I» og «Tired of Missing You». 

Fortsetter under 2013-throwback


I Oslo Spektrum denne helgen viste Isac frem nye spor, og en låt som heter noe á la «Isn’t That Worth Something» har virkelig hitpotensiale. Karibisk-inspirert pop med tropiske toner, uten at det ble helt Kygo-remix heller.

Isac fortalte fra scenen at et nytt album er på vei, og at han har brukt mye tid i USA for å spille inn låtene. Vi vet allerede at Tyga gjester platen, og det er ikke utenkelig at flere internasjonale artister eller låtskrivere og produsenter bidrar. (I en vlogg forteller Isac at Cee Lo Green gjerne vil skrive for ham.) 

Her er en av de nye låtene: 
4) Fansen er allerede på plass 

Vi vet alle at unge fans kan være utilregnelige, og det sier seg selv at mange bytter musikksmak i tenårene. Likevel er det utvilsomt et godt tegn for Elliot-leiren at han allerede har en så stor oppslutning blant skandinaviske tenåringer.

Videosnutt fra Oslo:   

#IsacElliot er raus mot fansen ❤️ #IsacElliotOne @isacelliot

En video publisert av 730.no (@730no)Hvor mange nordiske artister har fylt Spektrum de siste årene? Kygo, Karpe Diem og Marcus & Martinus?

I dag består publikumet hovedsakelig av unge jenter, men med mer modent materiale kan eldre gutter og jenter lett bli Ellioteers de også. (Se bare på JB.) 

Fortsetter under
5) Isac er en genuint bra fyr 

Hittil har Isac Elliot gjort alt riktig, og han virker som en oppriktig bra fyr på ekte også. 15-åringen støtter en rekke gode kampanjer (for eksempel mot mobbing), og er ekstremt raus mot fansen. I Spektrum kastet han ikke bare ut et flagg, han ga både skinnjakke og caps til fans i fronten. Hele den siste låten ble brukt til å klemme fansen. 

Isac tar seg også alltid tid til å møte Ellioteers utenfor konsertlokalet, og har fått et personlig vennskap med flere av dem. Alt vi hører fra folk som jobber med ham profesjonelt er også usedvanlig positivt, og det er beundringsverdig hvor godt unge Isac takler suksessen. 
Tiden vil vise om resten av verden også vil falle for Isac Elliot, men vi har iallfall troen! <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer