Hopp til hovedinnhold
DET FINNES MANGE SKJULTE SKATTER Å STRØMME I SOMMER (SKJERMBILDE NETFLIX)

5 deilige serier om folk som sliter

DET FINNES MANGE SKJULTE SKATTER Å STRØMME I SOMMER (SKJERMBILDE NETFLIX)

Er det kjedelig å ha sommerferie?


Her er 5 serier som får tiden til å gå litt fortere:

1. Extreme Cheapskates  (Dplay)

Herre-lol dette er verdens vakreste TV-konsept. Sinnssykt sparsommelige amerikanere deler vidt og bredt om sin største lidenskap – å spare penger.
De spiser roadkill, hamstrer alt som er gratis og noen tar antibiotika ment for dyr (fordi det er billigere).

I snutten under kan du se Hillbilly-gjerrigknarken som tvinger familien til å dele badevann, samt dele en liten dæsj med såpe i en hel måned:

Og her kan du se en som velger å utføre tannlegetimen hjemme:

Når du har slukt alle tre sesongene så finnes det en britisk fetter hos Netflix. Den heter The Ultimate Guide to Penny Pinching og er flott den også. Dessverre bare en enkeltstående episode.

2. Extreme Time Savers  (Dplay)

Dette er også bare en enkeltstående episode, men like fascinerende lell. Her får du et innblikk i hvordan man kan spare mest mulig tid. Alt fra å utelukkende kun spise (les: slurpe med sugerør) mat som har vært en runde i blenderen til å planlegge livet ned til hvert minste sekund. #inspirerende

(DPLAY)

3. Nailed It  (Netflix)


I hvert avsnitt møter vi tre vanlige folk som prøver å gjenskape kulinariske mesterverk. Det går ca. særs dårlig. Det finnes ikke noe gøyere enn å se andre feile. Hvis det er lov å si.

4. Worst Cooks in America (Netflix)

Apropos å se folk feile: Tittelen er ganske selvforklarende, men dette er da altså Masterchef, men bare for folk som ikke kan lage mat.

Sesong 9 (kun sesong 9 og 10 er tilgjengelig) er for øvrig kjendis-utgave. Folk som Mike «The Situation» fra Jersey Shore er med, han fra Kyle XY som gikk på TV 2 for sikkert ti år siden og artigpetra Nicole Sullivan (MadTV, Kongen av Queens) ødelegger mang et måltid.

5. Squeamish (Netflix)


Kort fortalt så er dette bare et program som handler om snodige og ganske ekle ting. Folk er fæle, ass. 


Du får blant annet se en fyr som vugger barnet sitt med kjettinger som henger fra brystvortene, en luring som har samlet på tåneglene sine helt siden barndommen, en husmor som synes det er innafor å spise buser og mange andre gode overraskelser for hele familien.


Episode 1 starter litt treigt, men det tar seg opp. Mye grelt, men det er topp stemning.


(NETFLIX)Bonus: Weekend Aristocrats (Netflix)Ved første øyekast kan dette kanskje virke litt kjedelig, men dokumentar-serien er faktisk overraskende festlig.
Weekend Aristocrats handler om de flotteste slottene i Storbritannia, og at de som eier dem må leie ut til turister for å tjene kronasjer til livets opphold. Ikke alle de adelige er like fornøyd med at allmuen kommer inn i stuen, men hva gjør man ikke for penger. 

Man blir kjent med flere gode luringer, og hvis du liker britisk humor og feelgood-TV er dette noe for deg.

Om våre titte-tips ikke falt i smak kan du jo eventuelt bruke tiden din på noe som faktisk er bra.

Se også: Dette kan du strømme i sommer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer