Hopp til hovedinnhold
ARTISTER SOM ANBEFALER - OG BLIR ANBEFALT (INSTAGRAM)

5 by:Larm-artister anbefaler by:Larm-artister

ARTISTER SOM ANBEFALER – OG BLIR ANBEFALT (INSTAGRAM)

Årets by:Larm er rett rundt hjørnet, og med sine 200 konserter på knappe tre dager er det vanskelig å vite hva man absolutt mååå få med seg.

Vi har derfor spurt noen av våre by:Larm-favoritter (altså de som spiller selv) om hvem de mener man ikke burde gå glipp av. Hvem vet bedre enn fagfolk? 

Spoiler: Det kommer til å bli stappfullt på Billie Eilish-konserten.

Festivalen har for øvrig en hendig app, til både iPhone og Android, som lar deg planlegge hele helgen. Og brått er det ikke så uoverkommelig å komme seg på konsert likevel.

Sjekk ut spillelisten vi laget nederst i saken! 

Her er fem by:Larm-artister som anbefaler andre by:Larm-artister:(P.S.: Alle navnene lenker til spilletider og artistens bio.)

Rytmeklubben anbefaler: (INSTAGRAM.COM/RYTMEKLUBBEN)


Rytmeklubben er et selverklært club-boyband som lager elektronisk musikk. Kvartetten gir ut egne låter, men har også remixet store navn som Zayn og Kelly Clarkson. På by:Larm sine sider heter det at gutta er popmusikkens fremtid. Vi er enige.  

EMIR 

– Såååå, hvem skal man se på? Tenkte å se Emir fordi det er noe nytt og spennende liveting som skal skje i den gården, noe blandings av Softcore Utd og Great News? Tror det blir nice.

Fanny Andersen (eller Billie Eilish)

– Usikker på hvem vi får se av Billie Eilish eller Fanny Andersen, men håper på å få sjekka ut Fanny fordi har ikke fått gjort det helt ennå og det er på tide. Flink vet du, det er sånn som er gøy å se. 

Emma Jensen

– Da blir det naturlig å droppe inn på Emma Jensen sin konsert som man har hørt god-ord om en lang tid. Den jenta har sans for farger og musikk, noe som kan komme godt med i liveshows for å være helt ærlig. Pass på å få tid til oss også da, setter pris på det. Angelo Reira anbefaler: (INSTAGRAM.COM/ANGELOREIRA)

Angelo Reira er en 22 år gammel rapper fra Loddefjord. Han slapp debut-EPen i fjor, og har blant annet bidratt på Dårlig Vanes «2 blå». Det er Hkon og Onge Janvaljan som står for beats. Vi var så heldige å fikk overvære ham live da han varmet opp for Jonas V i høst. Anbefales! 

Lekende lett

– De har en veldig spennende sound som jeg ikke har hørt fra skandinaviske artister til no.

Softcore Untd.

– De har en veldig nyskapende greie på gang og har deilige toner med gode tekster. (Sjekk ut EMIR og i samme sleng, som e en hitmaskin for tiden og på en mat ting.)

Eirik Aas

– Anbefaler folk å sjekke ut Eirik Aas som er hot i byen for tiden og digge vibes i låtene sine med gode tekster og gode leveranser.Emilie Adams anbefaler: (INSTAGRAM.COM/EMILIEADAMS)

Om du ikke har hørt om artisten Emilie Adams før, har du garantert hørt stemmen hennes. TRXDs «Our City», med 18 millioner avspillinger på Spotify, låner nemlig 20-åringens vokal. Den tidligere The Stream- og Idol-deltageren er nå aktuell med kliss ny EP (som er dritfin) og by:Larm-gig.

ARY

– Har aldri sett henne spille live før, men hørt masse på musikken. Syns hun har en fet sound, og er en av mine inspirasjoner. Ser ikke for meg at det kan bli noe annet enn magisk stemning på Rockefeller.

Fay Wildhagen

– Guud som jeg elsker Fay! Og i kulturkirken!! Wow. Hvor mye talent kan du stappe i et menneske liksom. Musikken hennes snakker for seg selv, og jeg elsker kvinner som har så tydelige visjoner om hva de vil!

Billie Eilish

– Eneste jeg har hørt på i tre måneder nå. Har ikke mer å si.Halie anbefaler: (INSTAGRAM.COM/HALIEMUSIC__)

Halie fra Bergen debuterte på Vill Vill Vest (vestkystens svar på by:Larm) i fjor høst. 17-åringen har en gigantisk stemme og lager catchy og deilig popmusikk. Hun representeres av MADE Management, og er i godt selskap med blant andre Lars Vaular, Sondre Lerche, Sigrid og Aurora. 

Billie Eilish

– Hun gleder jeg meg mest til å se! Hun har en helt rå attitude og stemme. Pluss hun spiller rett etter meg, så jeg er hundre prosent sikker på at jeg får sett henne!! :))

Hkeem

– Elsker stemmen og låtene hans. De er gøy and a good feeling på sangene. Digger ham!

Sassy009

– De har jeg hørt så mye bra om, og er så nysgjerrig på hvordan de er live. Digger musikken som ligger ute + girlpower. Perfect !Sonny Alven anbefaler: (INSTAGRAM.COM/SONNYALVEN)


To år, nesten 90 millioner avspillinger og en Kygo-turné senere får vi endelig et gjensyn med Sonny Alven på by:Larm. Det blir veldig hyggelig når 24-åringen tar med seg sine tropiske toner til Oslo.

Billie Eilish

– Jeg elsker musikken til Billie Eilish, gleder meg veldig til å se henne live!

Noah Carter

– En kompis introduserte meg nylig for Noah Carter, siden har jeg hørt mye på musikken hans, og da spesielt låten «Do You» <3

Lil Halima

– Hørte nylig noe uutgitt musikk fra henne, og må si jeg er veldig spent på fortsettelsen. Og ikke minst sjekke henne ut live!

Hør én låt fra alle som anbefaler + anbefales her: 

(Minus Lil Halima som ikke har sluppet sin debutsingel ennå) 


Det er kanskje ingen stor overraskelse at amerikanske Billie Eilish er den som har blitt anbefalt mest.

16-åringen spiller for øvrig på 730-scenen, sammen med Hkeem, Yxng Bane, Halie og Fanny Andersen. Facebook-event finner du her.


…og mer om by:Larm finner du
her.

Se også: 7 ting du må vite om norgesaktuelle Billie Eilish

Les mer