Hopp til hovedinnhold

3 gode grunner til å dra på Slottsfjell ♡


KJÆRT GJENSYN <3 (SLOTTSFJELL)

[annonse]

Hvis man skal beskrive «Ikke som de andre».

Om knappe tre uker tar Sondre med seg stigen, sjarmen og ikke minst stemmen til fjellet, men det er ikke bare rå musikk fra inn- og utland man får oppleve i Vestfold.

Artister som Alan Walker, First Aid Kit, French Montana, Diplo, Kjartan Lauritzen, Arif, Cashmere Cat og Silvana Imam er også klare for årets fest. Full lineup finner du her!

Her er 3 gode grunner til å ta turen til Tønsberg 19.-21. juli:

1) Atmosfæren og campen

Slottsfjell-stemningen er noe for seg selv, og du må nesten være der selv for å skjønne hva vi mener. Selv om festivalen ligger sentralt i Norges eldste by er den høyeste scenen plassert øverst på et lite fjell, noe som gir en virkelig unik opplevelse.

På toppen kan du også synge karaoke med Sløtface. Anbefales!

Slottsfjell-folket er også et imponerende folkeslag. Vi har sjeldent opplevd bedre kok og oppmøte blant publikum på en stor norsk festival, enten det er dagens første eller siste konsert.

Byfestivaler pleier å bety at man må sove hjemme, på hotell eller på noens sofa. På Slotts kan du derimot campe, og dét midt i byen. Se alt om Camp Gunnarsbø her!

Fortsetter nedenfor


(SLOTTSFJELL)

2) Bredden

Slottsfjell har noe for alle, og da snakker vi ikke bare om musikken. Festivalen byr på over 60 artister, men også en egen humorscene med noen av landets fremste profiler. Så kjøp med deg noe gøtt å spise og la deg underholde av folk som Humornieu, Siri Kristiansen, Harm & Hegseth og P3Morgen-gjengen.

En av Norges første viral-helter – Fatter’n – gjør også sin tredje konsert noensinne. STORT!

Og som at ikke dét var nok: Matbodene og butikkene på området er også av det sterke slaget. Mellom konsertene kan du kjøpe alt fra merch og nye solbriller til vafler, vintage-klær og superdeilig mat. I år er tilbudet større enn noensinne, med mye å velge i for både veganere og altetere.

Mer om maten her!

Fortsetter nedenfor


GÅSEHUD (SLOTTSFJELL)

3) Kastellnatt gjenoppstår!


Det gamle lokalet over elva brant tragisk nok til grunne i fjor, men det stopper ikke Kastellnatt. Norges feteste klubb er igjen klar for å ta imot det danseklare Slottsfjell-publikummet på nattestid.

I år byr Kastellnatt på urbane og elektroniske acts som Arif, KREAM, britiske Not3s, Unge Ferrari, Sonny Alven og DJ Christine Dancke.

Skulle du foretrekke gitarer lager også Slottsfjell rockeklubb på Gamle Total i Tønsberg.


<3 (SLOTTSFJELL)

Se alt om Slottsfjell på festivalens nettsted og kjøp billetter her. Sees på fjellet!Nyeste saker fra 730.no

Les mer