Hopp til hovedinnhold
SISTE BILDER AV PAC FØR HAN BLE SKUTT FEM GANGER (HARPERCOLLINS)

2Pacs siste syv dager – nytt forsøk på å samle inn penger

SISTE BILDER AV PAC FØR HAN BLE SKUTT FEM GANGER (HARPERCOLLINS)
Tupac Shakurs partner Gobi M. Rahimi har lenge jobbet med dokumentarfilmen 7 Dayz, som tar for seg de siste dagene i livet til den mytesomspunnede rapperen. Da han lå i koma på sykehuset.

Lyder litt smalt? Finansieringen av filmen har tatt flere
år, og nå gjør Gobi et nytt forsøkt på å samle inn penger via IndieGogo, hvor man kan donere.


Gobi regisserte to av Tupacs musikkvideoer;
«2 of Amerikaz Most Wanted» feat. Snoop Dogg fra 2 of Amerikaz Most Wanted og
«Made N*ggaz» (som Makaveli) feat. Outlawz fra soundtrackene til
Police Story 3: Super Cop og Gang Related:
Filmmannen – som sier at han skrev brevet hvor 2Pac sparket Suge Knight, noen uker før Pac ble drept – argumenterer for at han er kvalifiseret til lage denne personlige filmen.


– Jeg ventet på Tupac på Club 662 i Las Vegas etter Mike Tyson-kampen 7. september 1996. Rett etter ble jeg informert av Nate Dogg at Tupac og Suge Knight hadde blitt skutt og tatt til sykehuset (University Medical Center of Southern Nevada). Jeg dro rett dit for å være ved hans side. Det var den første av syv emosjonelle dager da jeg voktet over Tupac mens han lå i koma, svevende mellom liv og død.
7Dayz er historien om oppholdet på sykehuset, midt oppe i drapstrusler, sivile FBI-agenter og lite samarbeidsvillig politi.
Hvis du vil at denne filmen om 2Pac skal bli ferdig laget, så kan du donere penger her.
Promo for 7Dayz:

 
Regissør Carl Franklin skal angivelig regissere den mye utsatte spillefilmen om 2Pac. I 2011 ble det annonsert at Antoine Fuqua (Training Day) skulle ta registolen, før John Singleton (Poetic Justice med 2Pac) tok over. I forrige måned trakk han seg grunnet «prosjektets manglende respekt» for 2Pac.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer