Hopp til hovedinnhold

21 Savage løslatt

Tirsdag kveld norsk tid ble 21 Savage løslatt mot kausjon etter å ha sittet i varetekt i ni dager, ifølge Variety

– 21 Savage ba oss sende en spesiell hilsen til sine fans og støttespillere, sier stjernens advokater. 

– Han sier at selv om han ikke var på Grammy Awards, var han der i ånden og han er takknemlig for støtten fra rundt omkring i verden og mer klar enn noensinne til å være med sine elskede og fortsette å lage musikk som bringer folk sammen. 

Britiske Shéyaa Bin Abraham-Joseph ble arrestert av ICE på Super Bowl-søndagen for å ikke ha gyldig amerikansk visum. Han søkte om nytt visum i fjor, og søknaden var til behandling da han ble arrestert.

Det var ventet at ICE skulle slippe ut 21 Savage mot kausjon mandagen etter arrestasjonen.  Shéyaa er født i Plaistow i London, men som 7-åring flyttet han til Atlanta med moren etter at hun ble skilt. Han dro på sommerferie til London som 12-åring i 2005 og returnerte til USA på et visum som gikk ut i 2006. 

26-åringen var nominert til to Grammy-priser for «rockstar», som Post Malone fremførte med Red Hot Chili Peppers på scenen.  Ingen nevnte 21 under utdelingen (Post hadde en 21-skjorte under jakken under opptredenen), utenom den svenske produsenten Ludwig Göransson, som vant Grammy for blant annet «This Is America» og musikken til Black Panther. Trebarnsfaren har dog fått massiv støtte på nettet fra en rekke stjerner.

Se video: 21 Savages britiske tvillingsøstre

Arif gjør «rockstar» på norsk – se video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer