Hopp til hovedinnhold
WHAT? ME, UBOOST? (PARAMOUNT)

2010s største Hollywood-flopper

Har du sett noen av disse? Da er du i mindretall. The Hollywood Reporter har rangert storfilmene med minst boost på amerikansk kino i år.
How Do You Know

En gjeng med kjente flinkiser – blant andre Jack Nicholson – var ikke nok til at folk ville sjekke ut denne romantiske komedien. Produksjonen skal ha kostet mer enn 700 millioner kroner, men i premierehelgen dro den inn kun 45 mill og endte på 8. plass på den amerikanske kinotoppen og ble lynraskt glemt.


Jonah Hex

Lekker Megan Fox og masse barsk action holdt ei. Filmatiseringen av tegneserien spilte inn 1/4 av det den kostet.


The Losers

Joel Silver er en gigant blant Hollywood-produsentene, men hans forsøk på å underholde via foxy Zoe Saldana og Stringer Bell fra The Wire gjorde et mageplask som endte i røde tall.

MacGruber

Mange Saturday Night Live-sketsjer har blitt til filmer, og denne er (enda) et eksempel på at overgangen kan bli omvendt av win.


Marmaduke

Åh, se festlig, den store hunden snakker! LOL! Nei, ULOL… og filmen og markedsføringen kostet mer enn den dro inn.


Repo Men

Synd at rå Forest Whitaker sa ja til denne. (Dog ikke like synd som hans Battlefield Earth-rolle.) Se heller Repo Man fra 1984 med Emilio Estevez alias broren til Charlie Sheen alias Carlos Irwin Estevez.


Scott Pilgrim vs The World

Universal Pictures håpet på en slags Superbad-superboost med superskurker, men selv funny-ass Michael Cera er jaggu ikke alltid tipptopp nok til å lokke folk til kinosalene. Filmselskapet er fortsatt nesten 100 millioner kroner unna break-even når det kommer til denne komedien.


The Sorcerer’s Apprentice

Nicolas Cage, asss. Han er langt fra en sure-shot når det kommer til suksess. Denne kostet nesten 1 milliard kroner å lage, og kinobillettsalget ble på under halvparten. (Eventyrets MILF-alarm Monica Bellucci fristet heller ikke nok.)


The Tourist

Okay, filmen er nesten kliss ny, men åpningen sier som oftest alt om interessen og hvordan det vil gå. Det ser ikke ut som Johnny Depp og Angelina Jolies starpower er nok til at dette filmselskapet vil tjene ett rødt øre på sin storsatsning. Sjukt.


The Wolfman

Folk vil heller se Taylor Lautner som halvnaken, purung, lettbeint Jacob-dataulv enn Benicio del Toro med 12 timers lag av makeup. Det hjalp ikke på forhåndshypen at den nye versjonen av 1941-klassikeren måtte skytes om og om og om og om igjen, slik at den ble grovt forsinket.


Se også: Verdens 50 dårligste filmer (inkluderer to kjente nordmenn)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer