Hopp til hovedinnhold
ELOUIZ SOM FANCY RØDTOPP (EVA ROSE FURMYR)

18-åring fra Nannestad drømmer om å bli stjerne i USA

ELOUIZ SOM FANCY RØDTOPP (EVA ROSE FURMYR)


Hennes fulle navn er nesten som Pippi Langstrømpe, så Christina Cornelia Elouise Pethrus Lauritzen har valgt å kalle seg Elouiz. 18-åringen fra Maura utenfor Oslo er aktuell med singelen «10», som hun laget med produsent Jesper Borgen, og som nå har fått ny drakt via trioen C-Systems.

Nedenfor praten med Nannestad-jenta så ser du premieren på musikkvideoen, regissert av Rolfie.

– For meg så handler «10» om at jeg har prøvd å finne kjærligheten, uten hell, så har jeg brukt opp masse energi og følelser og mistet håpet om at det finnes noen for meg. Men så har jeg funnet en person som jeg så gjerne vil satse på, sier Elouiz til 730.

– Jeg samler alle krefter og følelser, og mener at jeg har ett liv igjen som jeg vil bruke på han. Det handler mye om stor kjærlighet for meg. Man gir all sin kjærlighet til en person, og det er jo bare fantastisk, synes jeg. Romantisk! Men det er det jeg føler låta er og betyr for meg.

Fortsetter nedenfor.
 

ELOUIZ SOM BLONDINE I VIDEOEN, MED UKVAPSETE BONDEGUTT  (ROLFIE)
 

Målet hennes er å
gjøre musikken sin verdenskjent og flytte til USA og leve som artist.

– Jeg vil bare drive med musikk hele mitt liv, for det gir meg så mye glede. Jeg kunne ikke tenkt meg noe bedre enn å drive med musikk som jeg gjør nå.

Christina Aguilera, Taylor Swift, Selena Gomez, Kelly Clarkson og Jennifer Hudson er noen av de amerikanske artistene hun ser opp til, mens her hjemme ønsker hun å jobbe med Tone Damli,
Eric Saade og Molly Sanden.

Hvem er Skandinavias kjekkeste artist?

– Svenske Danny Saucedo.

Elouiz skal slippe to singler til i høst. I mellomtiden se premieren på den nye versjonen av «10» her:

 
Mer norsk pop: Hør Hannas hjerte banke ♡ (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer