Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL MUSIC)

17 (!) stjerner stiller for Taylor Swift

(UNIVERSAL MUSIC)

Oppdatert 16. mai: You know the drill. Se de to nyeste tilskuddene nederst. 

Oppdatert 15. mai: Nå har det klikka for Swifty. Popstjernen annonserte nettopp sin femtende skuespiller til musikkvideoen. Se Cara Delevingnes promobilde, samt de andre nye ansiktene nederst. 

Oppdatert 13. mai: Taylor annonserte nettopp sin ellevte (!) skuespiller til videoen, se hvem hun er nederst. 

Taylor Swift nøyer seg ikke med å være en av USAs største stjerner, nå skal hun jammen stjele oppmerksomheten på Norges nasjonaldag vogså. Vel, kanskje ikke heeelt med vilje, men førstkommende søndag aka 17. mai (!!!) har 25-åringen premiere på sin nye musikkvideo. 

Snutten til «Bad Blood» (som angivelig handler om Taylors beef med Katy Perry) har premiere under svære Billboard Awards, og har en rekke stjerner som skuespillere. Musikkvideoen er produsert av Tay-Tay selv, og regissert av Texas-filmskaperen Joseph Kahn. 42-åringen er mest kjent for store reklamefilmer for biler, sprit og mobilselskaper, og ikke minst for musikkvideoer for ca alle favoritt-artistene dine fra 1990-, 2000- og 2010-tallet. 

Vi kan jo ramse opp noen av videoene Joseph Kahn har laget: Eminems «Without Me», «We Made You» og «Love The Way You Lie» med Rihanna, Destiny’s Child «Say My Name», Snoop Doggs «The Doggfather», Korns «A.D.I.D.A.S», Backstreet Boys’ «Everybody (Backstreet’s Back»), Britney Spears’ «Stronger», «Womanizer» og «Toxic», Muse’ «Muscle Museum» og «Knights of Cydonia», Lady Gagas «LoveGame» og «Eh Eh (Nothing Else I Can Say» og Taylor Swifts ganske kule (og skrullete) «Blank Space»

Fortsetter under 

Videoen til «Bad Blood» bør derfor bli både teatralsk og kul, og vi tipper den blir mer som en kortfilm, når de først har fått så mange superkjente folk til å spille i den. Vi blir også veldig overrasket om den ikke knuser en visningsrekord eller to.

Taylor har de siste dagene sluppet flere og flere navn, sammen med kule reklamepostere med skuespillerne. Kendrick Lamar er en av de siste som ble annonsert, og blir en del av den ganske kule gjengen med folk som Girls-skaper, skuespiller og forfatter Lena Dunham, Paramore-vokalist Hayley Williams, up and coming-skuespiller og sanger/Disney-stjerne Zendaya, popstjerne Ellie Goulding, nysingle modell og it-jente Gigi Hadid, Victoria’s Secret-englene Lily Aldridge og Karlie Kloss, samt den Oscar-nominerte 18-åringen Hailee Steinfeld.

Ifølge Swifty har alle skuespillerne skapt karakterene sine selv, og det har sjeldent vært så store forventninger rundt en musikkvideo. <3 

Se alle de 10 11 12 18 badass Sin City-aktige plakatene, inkludert Taylors egen øverst:  

Oppdatert 1: Taylor Swift la nettopp ut bilde av den tiende stjernen til musikkvideoen, nemlig Empire-skuespilleren Serayah McNeill alias Tiana. (Her i rollen som Dilemma.) 

Meet Dilemma. @serayah #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)Oppdatert 2:
Natt til 13. mai la Taylor ut et bilde av sin ellevte skuespiller, som er selveste Jessica Alba i rollen som Domino.

Meet Domino. @jessicaalba #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)


Oppdatert 15. mai:

Nå orker vi snart ikke mer. Se de fire nye ansiktene: 

Meet HomeSlice. @marhunt #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Meet Luna. @ellenpompeo #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Meet Justice. @therealmariskahargitay #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Meet Mother Chucker. @caradelevingne #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)


Oppdatert 16. mai:

Nå har også Selena Gomez og Cindy Crawford joinet skuespillerlisten… Bra det bare er et døgn igjen til premiere. 

Meet Headmistress. @cindycrawford #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)


Meet Arsyn. @selenagomez #BadBloodMusicVideo

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)Se også: Taylor Swift går amok med kniv, øks og golfkølle i musikkvideo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer